Рішення №264 виконкому міської ради “Про взяття на квартирний облік”

                                                                                                                                     

 У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

 Р І Ш Е Н Н Я

від  27.08.2021 року           №264

Про взяття на квартирний облік

Розглянувши матеріали засідання житлово-побутової комісії від 25.08.2021 року з питання взяття  на квартирний облік, керуючись ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Взяти на квартирний облік наступних громадян:

1.1. Поліщука Юрія Вікторовича в загальну чергу згідно п/п.1 п.13 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов та включити в список для першочергового одержання житла відповідно до п/п.11 п.44 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов (багатодітна сім’я). Тимчасово не працює. Проживає в м. Овруч з 17.12.2014 року в трикімнатному будинку №*** по вул. *** жилою площею 57,5 кв.м., який належить на праві приватної власності гр. ****. Власного житла не має. На даній жилій площі зареєстровано та проживає 10 осіб.

          Склад сім’ї заявника – 5 осіб:

Поліщук Ю. В. – заявник;

Поліщук М.В. – дружина;

Поліщук Р.Ю. – син;

Поліщук Е.Ю. – дочка;

Поліщук З.Ю. – дочка.

1.2. Лебедєва Володимира Віталійовича в загальну чергу згідно п/п.7 п.13 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов та включити в список для першочергового одержання житла відповідно до п.14 ст.12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту». Тимчасово не працює. Зареєстрований та проживає в с. Теклівка Овруцького району з 21.04.2015 року в однокімнатному будинку №*** жилою площею 19,0 кв.м. по вул.***, який на праві приватної власності належить гр. ****. Власного житла не має. На даній житловій площі зареєстровано 3 особи.

Заявник згідно посвідчення серія *** № *** від **** року є ветераном війни – учасником бойових дій.

  1. Старості Хлуплянського старостинського округу Герасимчуку О.М. відповідно до п.2 рішення виконкому Овруцької міської ради від 14.02.2018 року № 98 «Про врегулювання питань квартирного обліку на території Овруцької міської об’єднаної територіальної громади» внести відповідні дані по квартирному обліку щодо гр. Лебедєва В.В.

Перший заступник міського голови                                  Володимир ГРИШКОВЕЦЬ



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=