Рішення №266 виконкому міської ради “Про присвоєння та зміну адрес об’єктам будівництва, об’єктам нерухомого майна на території Овруцької міської територіальної громади”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  27.08.2021 року         №266

Про присвоєння та зміну адрес
об’єктам будівництва, об’єктам нерухомого
майна на території Овруцької міської

територіальної громади

Розглянувши звернення громадян, лист старости Раківщинського старостинського округу та вивчивши подані до даних звернень документи та матеріали, керуючись ст. 37 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради:

В И Р І Ш И В:

  1. З метою упорядкування нумерації об’єктів нерухомого майна змінити адреси:
    • Житловому будинку, що належить на праві приватної власності гр. ****, розташований за адресою: вул. Лесі Українки,15 в с. Підруддя Овруцького району Житомирської області – з номера «15» по вулиці Лесі Українки в с. Підруддя Овруцького району Житомирської області на номер «13» по вулиці Лесі Українки в с. Підруддя Овруцького району Житомирської області.
    • Виділеній в натурі 12/25 частини нежитлового приміщення, що знаходиться у власності і користуванні гр. ****, що складаються з приміщення площею 287,9 кв.м., приміщення площею 166,5 кв.м. на підставі договору про поділ в натурі часток нежилого приміщення від 06.08.2021 року, посвідченого приватним нотаріусом Кушнерчук О.М., розташованого за адресою: вул. Енергетиків,2 Є/2 у м.Овруч, з номера «2 Є/2» на номер «2 Є/4» по вулиці Енергетиків  у місті Овруч Житомирської області.
    • Виділеній в натурі 5/25 частини нежитлового приміщення, що знаходиться у власності і користуванні гр. ****, що складаються з приміщення площею 458,6 кв.м. на підставі договору про поділ в натурі часток нежилого приміщення від 06.08.2021 року, посвідченого приватним нотаріусом Кушнерчук О.М., розташованого за адресою: вул. Енергетиків,2 Є/2 у м.Овруч, з номера «2 Є/2» на номер «2 Є/5» по вулиці Енергетиків у місті Овруч Житомирської області.
    • Виділеній в натурі 4/25 частини нежитлового приміщення, що знаходиться у власності і користуванні гр. ****, що складаються з приміщення площею 216,4 кв.м., приміщення площею 10,5 кв.м. на підставі договору про поділ в натурі часток нежилого приміщення від 06.08.2021 року, посвідченого приватним нотаріусом Кушнерчук О.М., розташованого за адресою: вул. Енергетиків,2 Є/2 у м.Овруч, з номера «2 Є/2» на номер «2 Є/3» по вулиці Енергетиків у місті Овруч Житомирської області.
  1. Присвоїти адресу комплексу нежитлових будівель (тваринницький комплекс) загальною площею 2420 кв.м., що належить на праві приватної власності гр. *** – номер «1 Б» по вулиці 1 Травня в селі Гуничі Овруцького району Житомирської області.
  2. Присвоїти адресу комплексу нежитлових будівель та споруд (котельня, приміщення котельні,спорткомплекс) – номер «88/1» по вул. Центральна в селі Черепин Овруцького району Житомирської області.

 

Перший заступник міського голови                     Володимир ГРИШКОВЕЦЬ



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=