Рішення №276 виконкому міської ради “Про стан проживання та виховання дітей, що опинились в складних життєвих обставинах на території Овруцької ТГ”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від 27 серпня 2021 року        №276

Про стан проживання та виховання
дітей, що опинились в складних життєвих

обставинах на території Овруцької ТГ

Заслухавши начальника служби у справах дітей Овруцької міської ради Нестеренко М.М. з питання стану проживання та виховання дітей в сім’ях, які опинились в складних життєвих обставинах на території Овруцької ТГ, керуючись ст. 34, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Інформацію начальника служби у справах дітей Овруцької міської ради Нестеренко М.М. прийняти до відома.
  2. Старостам щонеділі відвідувати сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують матеріальної допомоги і здійснення контролю за виконанням батьками їх батьківських обов’язків, що проживають на території старостинських округів Овруцької ТГ про що щомісячно звітувати Службі у справах дітей Овруцької міської ради.
  3. Старостам та закріпленим підприємствам, установам, організаціям, особам щомісячно до 10 числа інформувати службу у справах дітей Овруцької міської ради про надану допомогу.
  4. Т.в.о. головного лікаря КНП «Овруцький ЦПМСД» Хомич О.В. забезпечити постійний контроль за виконанням рішення виконкому Овруцької міської ради №785 від 06.12.2019 року «Про стан проживання та виховання дітей, що опинилися в складних життєвих обставинах на території Овруцької ТГ». Щомісячно надавати інформацію за результатами проведених медичними сестрами, фельдшерами та завідуючими АЗПСМ відвідувань та оглядів, дітей із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.
  5. Т.в.о. головного лікаря КНП «Овруцький ЦПМСД» Хомич О.В. спільно з начальником ССД Овруцької міської ради Невстеренко М.М. налагодити співпрацю з лікарем-наркологом Пригарою С.А. щодо влаштування на лікування батьків, схильних до вживання алкоголю.
  6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Дєдух І.М.

Перший заступник

міського голови                                                      Володимир ГРИШКОВЕЦЬ


Інформація по сім’ям, що опинились в складних життєвих обставинах на території Овруцької ТГ



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=