Рішення №284 виконкому міської ради “Про припинення піклування над неповнолітньою дитиною-сиротою, ***, звільнення від обов’язків піклувальника громадянку *** та продовженням ним навчання на повному державному утриманні в Овруцькому професійному ліцеї”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від 27 серпня 2021  року           № 284

Про припинення піклування над
неповнолітньою дитиною-сиротою,
***, звільнення від обов’язків піклувальника
громадянку *** та продовженням ним
навчання на повному державному утриманні в

Овруцькому професійному ліцеї

          Розглянувши заяву опікуна ***, та відповідне подання служби у справах дітей Овруцької міської ради від 20.08.2021 року №318 щодо доцільності припинення піклування над неповнолітнім ***, відповідно до Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», пунктом 49 постанови Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 року № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини (протокол № 10 від 19.09.2021 року), виконавчий комітет

В И Р І Ш И В:

  1. Припинити піклування над неповнолітнім *** та продовженням ним навчання на повному державному утриманні в Овруцькому професійному ліцеї Житомирської області.
  2. Звільнити ***, яка зареєстрована по вул.*** с. *** Коростенського району Житомирської області та проживає по вул. *** с. *** Коростенського району Житомирської області, від виконання повноважень піклувальника над неповнолітнім ***.
  3. Адміністрація Овруцького професійного ліцею Житомирської області (Степанчук М.С.) рекомендувати посилити контроль за вихованням, навчанням та розвитком ***, продовжити забезпечення його права на проживання в гуртожитку Овруцького професійного ліцею Житомирської області.
  4. Службі у справах дітей Овруцької міської ради провести всі необхідні дії для виконання даного рішення у відповідності до вимог чинного законодавства.

 

Перший заступник

міського голови                                                      Володимир ГРИШКОВЕЦЬ



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=