Протокол №14-21 засідання комісії Овруцької міської ради з питань запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків у Овруцькій ОТГ

УКРАЇНА

Овруцька міська рада

ПРОТОКОЛ  №14-21

засідання комісії Овруцької міської ради з питань запобігання, ліквідації

надзвичайних ситуацій техногенного природного характеру

та їх наслідків у Овруцькій ОТГ

м. Овруч                                                                  02 вересня    2021 року

Присутні:

Коруд І.Я.- міський голова, голова комісії.

Гришковець В.М.- перший заступник міського голови, заступник голови комісії

Дєдух І.М. – секретар комісії, заступник міського голови.

Члени комісії:  

Рибинська Н.М. – заступник міського голови;

Редчиць О.П. – начальник відділу ЖКГБ Овруцької міської ради;

Кисіль В.Л.– секретар ради;

Колбовська Т.В.-  заступник директора КНП ЦПМСД;

Хомич О.В.- заступник директора КНП ЦПМСД;

Шубан В.Г. – директор КНП «Овруцька міська лікарня»;

Першко О.М. – начальник юридичного відділу виконавчого комітету Овруцької міської ради.

Юрківська О.В.- юрист юридичного відділу виконавчого комітету Овруцької міської ради.

Сташкевич М.В. – завідуюча Овруцьким міжрайонним відділом ДУ «Житомирський обласний лабораторний центр МОЗ України»,

Пестич Н.М. – начальник відділу державного нагляду за дотримання санітарного законодавства Овруцького РУГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області.

 Запрошені:

Шмуйло О.- начальник 12 державної пожежно-рятувальної частини 3 державного пожежно-рятувального загону головного управління ДСНС України у Житомирській області.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Про обласний протокол №16 від 25.08.2021 р. «Про продовження карантину, дотримання карантинних заходів на території області та підвищення  рівнів охоплення вакцинації проти короновірусної хвороби КОВІД-19.
  2. Про листи ДСНС щодо списання 184 літрів дизельного пального та виділення 300 літрів бензину А-92 для 12 державної пожежно-рятувальної частини 3 державного пожежно-рятувального загону головного управління ДСНС України у Житомирській області.

                                                         Інформує: Дєдух І.М.- секретар комісії.

  1. Щодо ситуації, яка склалась з будівництвом системи побутової каналізації з влаштуванням КНС по вул. Шолом-Алейхема та вул.Озерна в м.Овруч Житомирської області.

                                      Інформує: Гришковець В.М.- заступник голови комісії.

СЛУХАЛИ: Дєдух І.М., яка зачитала обласний протокол №16 від 25.08.2021 р. «Про продовження карантину, дотримання карантинних заходів на території області та підвищення  рівнів охоплення вакцинації проти короновірусної хвороби КОВІД-19.

ВИРІШИЛИ: Одноголосно, взяти до відома інформацію щодо продовження карантину на території області до 01 жовтня 2021 року.

               Суб’єктам господарювання, керівникам підприємств, установ, організацій:

               відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 “Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби КОВІД-19, спричиненої коронавірусом КОВІД-19” (зі змінами), забезпечити дотримання обмежувальних протиепідемічних заходів на відповідній території, згідно до встановленого рівня епідеміологічної небезпеки, зокрема:

  1. Дотримуватись вимог щодо носіння масок в громадських будинках та спорудах, в громадському транспорті та під час проведення масових заходів;
  2. Дотримуватись фізичної дистанції;

ВАТ АТП-11847 – дотримуватись вимог щодо кількості пасажирів в громадському транспорті під час перевезень пасажирів;

КНП ЦПМСД:

1). забезпечити широке інформування населення щодо функціонування пунктів щеплень та центрів масової вакцинації проти КОВІД-19 на відповідних територіях та наявності вакцин в них;

2). забезпечити можливість відвідування пунктів щеплень та центрів масової вакцинації проти КОВІД-19 за попереднім записом та в порядку живої черги;

3).передбачити можливості тимчасових перевезень населення з інших населених пунктів, в тому числі сільського населення, до центрів масової вакцинації проти КОВІД-19.

4) забезпечувати контроль  дотримання режиму самоізоляції особами, які підлягають самоізоляції.

 

Керівникам підприємств, установ, організацій підвищити показники  щеплення серед своїх працівників.

По другому питанню:

Про листи ДСНС щодо списання 184 літрів дизельного пального та виділення 300 літрів бензину А-92 для 12 державної пожежно-рятувальної частини 3 державного пожежно-рятувального загону головного управління ДСНС України у Житомирській області.

                                                         Інформує: Дєдух І.М.- секретар комісії.

ВИРІШИЛИ: Надати дозвіл відділу бухгалтерського обліку та консолідованої звітності міської ради  на списання 184 літри дизельного пального та виділення 300 літрів бензину А-92 для 12 державної пожежно-рятувальної частини 3 державного пожежно-рятувального загону головного управління ДСНС України у Житомирській області.

По третьому питанню:

Щодо ситуації, яка склалась з будівництвом системи побутової каналізації з влаштуванням  КНС по вул. Шолом-Алейхема та вул.Озерна в м.Овруч Житомирської області.

                                      Інформує: Гришковець В.М.- заступник голови комісії, який проінформував щодо ситуації, яка склалась з погодними умовами 30 серпня 2021 року, а саме: випала  понаднормова кількість опадів, яка вплинула на реалізацію проекту будівництва  системи побутової каналізації з влаштуванням  КНС по вул. Шолом-Алейхема та вул.Озерна в м.Овруч Житомирської області та пошкодила на даному об»єкті під»їздні шляхи до приватних будинків.

ВИРІШИЛИ:

  1. КП «Овруч» забезпечити відновлення дорожнього покриття для підїзду до житлових будинків по вулиці Ш.Алейхема та вул.Озерна.
  2. Овруцькій міській раді провести досконале обстеження ливневих оглядових  колодязів, які були частково зруйновані  опадами 30.08.2021 р. та надати пропозиції щодо корегування  проекту «Будівництво системи побутової каналізації з влаштуванням  КНС по вул. Шолом-Алейхема та вул.Озерна в м.Овруч Житомирської області», врахувавши додаткові роботи.

ПО ЧЕТВЕРТОМУ   ПИТАННЮ СЛУХАЛИ:

Дєдух І. М., яка довела до відома членів комісії інформацію:

протокол обласної комісії ТЕБ і НС № 15, листи ОДА №7654/1-21/06 від 03.08.2021р. щодо протоколу державної комісії ТЕБ і НС №32

Листи № 3245/02-12 від 13.08.2021р., та № 2902/02-12 від 20.07.2021р.

 

ВИРІШИЛИ:

Інформацію, викладену в зачитаних  документах, взяти до відома.

 

ГОЛОСУВАЛИ: «за-12», «проти» – 0, «утримались» – 0, «не голосували» – 0.

Рішення прийняті одноголосно.

 

Голова комісії                                                                      Іван Коруд

 

Секретар комісії                                                                   Ірина Дєдух



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=