День працівників освіти в Овруцькій громаді

Напередодні Дня працівників освіти, 01 жовтня 2021 року, у центральному парку Овруча відбувся святковий концерт для працівників освіти Овруцької громади.
За поданням директорів закладів освіти, міський голова Іван Коруд нагородив кращих освітян Подяками Овруцької міської ради та виступив з подячним словом до вчителів, працівників дошкільної та позашкільної освіти та загалом усіх працівників освіти. Очільник громади зазначив, що пріоритетним напрямком роботи Овруцької міської ради є забезпечення оновлення матеріально-технічної бази закладів освіти.
Народний депутат України Володимир Арешонков вручив Подяки Народного депутата України кращим освітянам і бібліотекарям з нагоди професійних свят.
За дорученням Голови Коростенської районної державної адміністрації Юрія Тарасюка, міський голова Іван Коруд вручив Грамоти та Подяки Коростенської РДА освітянам і директору Овруцької центральної бібліотеки імені Андрія Малишка – Марії Якимчук.
08 жовтня своє професійне свято відзначають юристи. За плідну роботу у сфері захисту прав людини, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до реалізації державної політики у сфері надання безоплатної правової допомоги та з нагоди професійного свята Дня юриста, міський голова нагородив Подяками Овруцької міської ради кращих правників, які надають безоплатну правову допомогу.
Володимир Юрійович нагородив Грамотами Верховної Ради України:
Невмержицьку Наталію Миколаївну – вчительку математики, заступницю директора з навчально-виховної роботи ОЗО “Овруцький ЗЗСО I-III ступенів №1” та Пилипчук Наталію Анатоліївну – завідувачку сільського клубу села Стугівщина.
Святковий концерт для працівників освіти підготували працівники та учасники художньої самодіяльності Овруцького Будинку культури, працівники та учні Овруцької музичної школи, Центру дитячої та юнацької творчості, дитячого клубу “Нікуша” та Овруцької бібліотеки для дітей.
Розмір тексту-+=