Привітання ветеранів і людей літнього віку

01 жовтня відзначається одразу два свята – День ветерана та Міжнародний день людей похилого віку.
У цей святковий день, заступниця міського голови Ірина Дєдух і директор Центру надання соціальних послуг Овруцької міської ради Катерина Давидюк відвідали найстаршу жительку Овруцької громади Надію Павлівну Мальцеву. Пані Надія проживає у селі Кирдани. Цьогоріч їй виповнився 101 рік.
За розбудову та розвиток країни, багаторічну самовіддану працю, людяність, працелюбність, доброту та мудрість, пані Надії вручили Подяку Овруцької міської ради та подарунок.
Фахівчині Овруцької міської ради завітали й до ветеранів-ювілярів. Сироватка Артем Федорович з Великої Хайчі та Дроботюк Григорій Микитович з Великої Фосні у 2021 році відзначили 95-річчя. Іменинникам вручили Подяки Овруцької міської ради, подарунки та продуктові набори.
Цього дня відвідали й підопічних відділення стаціонарного догляду для постійного проживання у селі Нові Велідники.
01 жовтня – свято літніх людей, тож усім 43 літнім людям, які проживають у відділенні, подарували подарунки та улюблені смаколики до свята.
Заступниця міського голови Ірина Дєдух привітала підопічних відділення зі святом і побажала їм міцного здоров’я та гарного настрою.
Зазначимо, що 26 жителів Овруцької громади – підопічні відділення стаціонарного догляду для постійного проживання у селі Нові Велідники.
Розмір тексту-+=