Рішення №317 виконкому міської ради “Про зміну адрес об’єктам будівництва, об’єктам нерухомого майна на території Овруцької міської територіальної громади”

     У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет 

Р І Ш Е Н Н Я

від  30.09.2021 року              № 317

Про зміну адрес об’єктам будівництва,
об’єктам нерухомого майна на території

Овруцької міської  територіальної громади

Розглянувши звернення громадян, листи ОЗО «Овруцький ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 4», старост Раківщинського та Черепинського старостинських округу та вивчивши подані до даних звернень документи та матеріали, керуючись ст. 37 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради:

В И Р І Ш И В:

  1. З метою упорядкування нумерації об’єктів нерухомого майна змінити адреси:
    • 1/4 частині нежитлового приміщення площею 625,0 кв.м., що належить на праві приватної власності гр.***, розташованого за адресою: вул. Прикордонна, 34 у м. Овручі, з номера «34» на номер «34-Б» по вулиці Прикордонна у місті Овруч Коростенського району Житомирської області.
    • Земельної ділянки, кадастровий номер – 1824210100:01:004:0118, що належить на праві приватної власності гр. *** – з номера «34» на номер «34-Б» по вулиці Прикордонна у місті Овруч Коростенського району Житомирської області.
    • Житловому будинку, що належить на праві приватної власності гр. ***, розташований за адресою: вул. Польова,2 в с. Слобода-Новоселицька Коростенського району Житомирської області – з номера «2» по вулиці Польова в с. с. Слобода-Новоселицька Коростенського району Житомирської області на номер «2-А» по вулиці Польова в с. с. Слобода-Новоселицька Коростенського району Житомирської області.
    • Житловому будинку, що належить на праві приватної власності гр. ***, розташований за адресою: вул. Центральна,1 в с. Черепин Коростенського району Житомирської області – з номера «1» по вулиці Центральна в с. Черепин Коростенського району Житомирської області на номер «1- А» по вулиці Центральна в с. Черепин Коростенського району Житомирської області.
    • Нежитловим будівлям ОЗО «Овруцький заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 4», розташованим за адресою: вул. Князя Олега,11 в м. Овруч Коростенського району Житомирської області – з номера «11» по вулиці Князя Олега в м. Овруч Коростенського району Житомирської області на номер «11-К» по вулиці Князя Олега в м. Овруч Коростенського району Житомирської області.
  • Виділеній в натурі 1/2 частині нежитлового приміщення гаражу, що знаходиться у власності і користуванні гр.***, площею 34,1 кв.м. на підставі акту про розподіл часток в натурі від 14.09.2021 року № 64, виданому експертом з інвентаризації нерухомого майна Невмержицьким М.І., розташованій за адресою: вул. Енергетиків,5-Ж у м.Овруч, з номера «5-Ж» на номер «5-Ж/1» по вулиці Енергетиків у місті Овруч Коростенського району Житомирської області.
  • Виділеній в натурі 1/2 частині нежитлового приміщення гаражу, що знаходиться у власності і користуванні гр. ***, площею 35,5 кв.м. на підставі акту про розподіл часток в натурі від 14.09.2021 року № 64, виданому експертом з інвентаризації нерухомого майна Невмержицьким М.І., розташованій за адресою: вул. Енергетиків,5-Ж у м.Овруч, з номера «5-Ж» на номер «5-Ж/2» по вулиці Енергетиків у місті Овруч Коростенського району Житомирської області.

 

Овруцький міський голова                                                     Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=