Рішення №373 виконкому міської ради “Про зміну адрес об’єктам будівництва, об’єктам нерухомого майна на території Овруцької міської територіальної громади”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  26.11.2021 року         №373

Про зміну адрес об’єктам будівництва,
об’єктам нерухомого майна на території

Овруцької міської  територіальної громади

Розглянувши звернення громадян, лист старости Раківщинського старостинського округу та вивчивши подані до даних звернень документи та матеріали, керуючись ст. 37 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради:

В И Р І Ш И В:

  1. З метою упорядкування нумерації об’єктів нерухомого майна змінити адреси:
    • Житловому будинку, що належить на праві приватної власності гр. ***, розташований за адресою: вул. Польова,16 в с. Норинськ Коростенського району Житомирської області – з номера «16» по вулиці Польова в с. Норинськ Коростенського району Житомирської області на номер «16-Б» по вулиці Польова в с. Норинськ Коростенського району Житомирської області.
    • Житловому будинку, що належить на праві приватної власності гр. ***, розташований за адресою: вул. Радгоспна,4 в с. Підруддя Коростенського району Житомирської області – з номера «4» по вулиці Радгоспна в с. Підруддя Коростенського району Житомирської області на номер «15» по вулиці вулиці Радгоспна в с. Підруддя Коростенського району Житомирської області.
    • Земельної ділянки, кадастровий номер – ***, що належить на праві приватної власності гр. *** – з номера «4» по вулиці Радгоспна в с. Підруддя Коростенського району Житомирської області на номер «15» по вулиці вулиці Радгоспна в с. Підруддя Коростенського району Житомирської області.
    • Житловому будинку, що належить на праві приватної власності гр. ***, розташований за адресою: вул. Київська,8 в м.Овруч Житомирської області – з номера «8» по вулиці Київська в м. Овруч Житомирської області на номер «4» по вулиці Київська в м. Овруч Житомирської області.
    • Земельної ділянки, кадастровий номер – ***, що належить на праві приватної власності гр. *** – з номера «28» по вулиці Центральна в с. Гаєвичі Коростенського району Житомирської області на номер «28-Б» по вулиці Центральна в с. Гаєвичі Коростенського району Житомирської області.
    • Земельної ділянки, кадастровий номер – ***, що належить на праві приватної власності гр. *** – з номера «24» по вулиці Вишнева в с. Гуничі Коростенського району Житомирської області на номер «24-А» по вулиці Вишнева в с. Гуничі Коростенського району Житомирської області.
    • Земельної ділянки, кадастровий номер – ***, що належить на праві приватної власності гр.*** – з номера «34-Б» квартира «1» по вулиці Б.Хмельницького в м.Овруч Житомирської області на номер «34-Е» по вулиці Б.Хмельницького в м.Овруч Житомирської області.
    • Житловому будинку, що належить на праві спільної часткової власності гр. *** та гр. ***, розташований за адресою: вул. Садова,1 в с. Заріччя Коростенського району Житомирської області – з номера «1» по вулиці Садова в с. Заріччя Коростенського району Житомирської області на номер «2» по вулиці Садова в с. Заріччя Коростенського району Житомирської області.
    • Житловому будинку, що належить на праві приватної власності гр. ***, розташований за адресою: вул. Садова,2 кв.1 в с. Заріччя Коростенського району Житомирської області – з номера «2» квартира «1» по вулиці Садова в с. Заріччя Коростенського району Житомирської області на номер «2» по вулиці Садова в с. Заріччя Коростенського району Житомирської області.
    • ½ частині житлового будинку, що належить на праві приватної власності гр. ***, загальною площею 71,1 кв.м., розташований за адресою: вул.Князя Олега,6 в м.Овруч Житомирської області – з номера «6» по вулиці Князя Олега в м. Овруч Житомирської області на номер «6/1» по вулиці Князя Олега в м. Овруч Житомирської області.
    • Житловому будинку, спадкоємцем якого є гр. ***, розташований за адресою: вул. Набережна,23 в м.Овруч Житомирської області – з номера «23» по вулиці Набережна в м. Овруч Житомирської області на номер «23-А» по вулиці Набережна в м. Овруч Житомирської області.

 

Овруцький міський голова                                                Іван КОРУД

 



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=