Рішення №375 виконкому міської ради “Про взяття на квартирний облік”

                                              У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

  Р І Ш Е Н Н Я

від  26.11.2021 року           №375

Про взяття на квартирний облік

Розглянувши матеріали засідання житлово-побутової комісії від 24.11.2021 року з питання взяття  на квартирний облік гр.гр. Рибинського О.В., Бурмича О.А., керуючись ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Взяти на квартирний облік громадян:

1.1.Рибинського Олександра Васильовича в загальну чергу згідно п/п.7 п.13 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов та включити в список першочергового одержання житла згідно п.14 ст.12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту». Перебуває на військовій службі за контрактом в військовій частині А4210 з 24.04.2020 року по даний час, має військове звання старший матрос. Зареєстрований та проживає в с. *** Коростенського району з 28.08.1995 року в двокімнатному будинку №** житловою площею 68,0 кв.м. по вул. ***, який на праві приватної власності належить *** – матері  заявника. Власного житла не має. На даній житловій площі зареєстровано 3 особи.

Заявник згідно посвідчення серія *** № *** від *** року є ветераном війни – учасником бойових дій. Згідно довідки № *** від *** року брав безпосередню участь у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганських областях, забезпеченні їх здійснення.

Склад сім’ї заявниці – 1 особа:

Рибинський Олександр ВАсильович, – заявник.

1.2.Бурмича Олексія Андрійовича в загальну чергу згідно п/п.7 п.13 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов. Тимчасово не працює. Зареєстрований та проживає в с. *** Коростенського району з 04.11.2021 року в двокімнатному будинку № ** по вул. ** жилою площею 35,0 кв.м., який знаходився в приватній власності нині померлому батьку заявника – ***. На даній жилій площі зареєстровано та проживає 4 осіб.

 Склад сім’ї заявника – 1 особа:

Бурмич Олексій Андрійович, – заявник.

2.Старостам Великохайчанського та Піщаницького старостинських округів відповідно до п.2 рішення виконкому Овруцької міської ради від 14.02.2018 року № 98 «Про врегулювання питань квартирного обліку на території Овруцької міської об’єднаної територіальної громади» внести відповідні дані по квартирному обліку щодо громадян, вказаних в п.1 даного рішення.

 

Міський голова                                                                                Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=