Рішення №376 виконкому міської ради “Про надання житла гр. Бурмичу О.А.”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  26.11.2021 року           №376

Про надання житла гр. Бурмичу О.А.

Розглянувши заяву гр. Бурмича О.А. про виділення житла та матеріали засідання житлово-побутової комісії від 24.11.2021 року з питання надання житла гр. Бурмичу О.А., керуючись ст.ст. 43,48,58 Житлового кодексу України, ст. 30 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Виділити двокімнатний житловий будинок №** по вул. *** в с. *** Коростенського району без комунальних зручностей жилою площею 25,0 кв.м., загальною площею 48,0 кв.м. – гр. Бурмичу Олексію Андрійовичу, тимчасово не працює, склад сім’ї – 1 особа.
  2. Видати ордер гр. Бурмичу Олексію Андрійовичу на заселення двокімнатного житлового будинку №** по вул.*** в с. *** Коростенського району без комунальних зручностей жилою площею 25,0 кв. м.,загальною площею 48,0 кв.м., тимчасово не працює, склад сім’ї – 1 особа:

         Бурмич Олексій Андрійович – заявник.

  1. Вважати таким, що втратив чинність, п.1.1. рішення виконавчого комітету Овруцької міської ради від 16.09.2021 року № 298 «Про надання дозволів на укладення договорів оренди житла» у зв’язку з тим, що гр. Ковальчук А.Д. відмовився від укладення договору оренди житла на будинок №** по вул.*** в с.*** Коростенського району.
  2. Керуючись п/п.1 п.26 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, зняти з квартирного обліку гр. Бурмича О.А.
  3. Міському голові Коруду І.Я. укласти із гр. Бурмичем О.А. договір найму житлового приміщення.

Міський голова                                                                                Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=