Рішення №387 виконкому міської ради “Про влаштування дітей, позбавлених батьківського піклування, *** в дитячий будинок сімейного типу родини ***”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від 26.11.2021 року №387

Про влаштування дітей, позбавлених
батьківського піклування, *** в дитячий

будинок сімейного типу родини ***

  Розглянувши подання служби у справах дітей Овруцької міської ради від 22.11.2021 року №470 про влаштування дітей, позбавлених батьківського піклування ****, у дитячий будинок сімейного типу родини ***, у зв’язку з позбавленням батьківських прав батьків за рішенням суду, на виконання Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов¢язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов¢язаної із захистом прав дитини», відповідно до Положення про дитячий будинок сімейного типу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26.04.2002 №564, на підставі заяви родини ***, які проживають за адресою: вулиця ***, будинок ***, місто *** Житомирської області, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування України» та з метою поліпшення становища, дитини, позбавленої батьківського піклування, виконавчий комітет міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Влаштувати з 26 листопада 2021 року на виховання та спільне проживання у дитячий будинок сімейного типу родини ***, які зареєстровані та проживають за адресою: вул.***, м.***, Житомирська обл., дітей, позбавлених батьківського піклування ***.
  2. Покласти персональну відповідальність за життя, здоров’я, фізичний і психічний розвиток малолітніх дітей *** на батьків-вихователів ***.
  3. Службі у справах дітей Овруцької міської ради провести всі необхідні дії для виконання даного рішення у відповідності до вимог чинного законодавства.

 

Міський голова                                                                                 Іван Коруд



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=