Рішення №398 виконкому міської ради “Про погодження Програми соціально-економічного та культурного розвитку Овруцької міської територіальної громади на 2022 рік”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

 від 14.12.2021 року    №398

Про погодження Програми
соціально-економічного та
культурного розвитку Овруцької
міської територіальної

громади на 2022 рік

Розглянувши пропозиції структурних підрозділів виконавчого комітету Овруцької міської ради, депутатів міської ради, старост старостинських округів до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Овруцької міської теритоіальної громади на 2022 рік, відповідно до Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 30.03.2016 р. № 75 «Про затвердження Методичних рекомендацій щодо формування і реалізації прогнозних і програмних документів соціально-економічного розвитку об’єднаної територіальної громади», з метою забезпечення комплексного розвитку Овруцької громади, підвищення життєвого рівня населення, керуючись ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет

В И Р І Ш И В:

  1. Погодити проект Програми соціально-економічного та культурного розвитку Овруцької міської територіальної громади на 2022 рік (додається).
  2. Проект Програми соціально-економічного та культурного розвитку Овруцької міської територіальної громади на 2022 рік винести на розгляд чергової сесії міської ради.

       Міський голова                                                                   Іван КОРУД


Програма соціально-економічного та культурного розвитку Овруцької міської ТГ на  2022 рік

Додаток № 1 до Програми



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=