Рішення №402 виконкому міської ради “Про встановлення тарифу на виробництво теплової енергії ТОВ «БРЕНВЕЛЬ»”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від 14.12.2021 року           №402

Про встановлення тарифу на
виробництво теплової енергії

ТОВ «БРЕНВЕЛЬ»

Розглянувши звернення ТОВ «БРЕНВЕЛЬ» щодо встановлення тарифу на виробництво теплової енергії, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про житлово-комунальні послуги», «Про теплопостачання», постановою Кабінету Міністрів України від 01 червня 2011 року № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на комунальні послуги» (із змінами), враховуючи рішення комісії з ТЕБ і НС Овруцької міської ради від 13.12.2021 року (Протокол № 23-21), виконком міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Встановити ТОВ «БРЕНВЕЛЬ» тариф на виробництво теплової енергії у розмірі 1583,33 грн/Гкал (без ПДВ) з використанням нетрадиційних та поновлюваних джерел енергії (деревина) для ІІ категорії споживачів для котельні, що обслуговує Овруцький професійний ліцей у м. Овруч.
  2. Рекомендувати керівнику ТОВ «БРЕНВЕЛЬ»:

2.1.   ввести в дію тариф на виробництво теплової енергії розпорядчим документом по підприємству;

2.2.   повідомити споживачів послуг про зміну тарифу згідно з частиною 5 статті 10 Закону України «Про житлово-комунальні послуги»;

2.3.   проводити перерахунки розміру плати за послуги в разі їх ненадання або надання не в повному обсязі, зниження їх якості в порядку, визначеному договором.

  1. Відповідальність за правильність та достовірність поданих розрахунків покласти на керівника ТОВ «БРЕНВЕЛЬ».
  2. Зобов’язати керівника ТОВ «БРЕНВЕЛЬ» здійснювати господарську діяльність відповідно до нормативних документів, зокрема у частині забезпечення пожежної безпеки мешканців та будівель, що знаходяться поруч з котельнею.
  3. Виконавчому комітету Овруцької міської ради оприлюднити дане Рішення на сайті Овруцької міської ради.

 

Міський голова                                                                 Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=