Рішення №423 виконкому міської ради “Про присвоєння та зміну адрес об’єктам будівництва, об’єктам нерухомого майна на території Овруцької міської територіальної громади”

 У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  30.12.2021 року         №423

Про присвоєння та зміну адрес об’єктам
будівництва, об’єктам нерухомого майна
на території Овруцької міської

територіальної громади

Розглянувши звернення громадян та вивчивши подані до даних звернень документи та матеріали, керуючись ст. 37 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради:

В И Р І Ш И В:

  1. З метою упорядкування нумерації об’єктів нерухомого майна змінити адреси:
    • Виділеній в натурі 1/2 частини житлового будинку, що знаходиться у власності і користуванні гр. *** , на підставі договору про поділ в натурі часток житлового будинку від 13.01.2020 року, посвідченого приватним нотаріусом Кушнерчук О.М., розташований за адресою: вул. Прилісна,6 кв.2 в с. Дубовий Гай Коростенського району Житомирської області, з «квартири № 2 будинку № 6 по вулиці Прилісна в с. Дубовий Гай Коростенського району Житомирської області» на номер «6 Б» по вулиці Прилісна в с. Дубовий Гай Коростенського району Житомирської області».
    • Виділеній в натурі 1/2 частини житлового будинку, що знаходиться у власності і користуванні гр. ***, на підставі договору про поділ в натурі часток житлового будинку від 13.01.2020 року, посвідченого приватним нотаріусом Кушнерчук О.М., розташований за адресою: вул. Прилісна,6 кв.1 в с. Дубовий Гай Коростенського району Житомирської області, з «квартири № 1 будинку № 6 по вулиці Прилісна в с. Дубовий Гай Коростенського району Житомирської області» на номер «6 А» по вулиці Прилісна в с. Дубовий Гай Коростенського району Житомирської області».
  1. Присвоїти адресу житловому будинку, що належить на праві приватної власності гр. Шваб Ользі Іванівні – Житомирська область, Коростенський (Овруцький) район, с. Заріччя, вулиця Південна,10.

 

Овруцький міський голова                                                Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=