Овручанин Олександр Федоренко посів III місце на Всеукраїнському турнірі юних хіміків

20 січня 2022 року у столиці відбувся фінальний етап Всеукраїнського турніру юних хіміків імені академіка В.В.Скопенка, що проводиться під патронатом Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МОН України та Союзу хіміків України.
Учень 10-А класу Овруцького ліцею №1 Олександр Федоренко посів III місце.
Це надзвичайний результат, адже I місце посів учасник з Харкова, II – з Дніпра. Глибокі знання Олександра – результат наполегливості та справжньої любові до хімії, а також високої професійної майстерності його вчительки Тетяни Медведчук. Від імені виконавчого комітету Овруцької міської ради, щиро дякуємо за неоціненний вклад педагогині у розвиток і становлення юного хіміка Олександра Федоренка. Бажаємо Олександру і надалі завойовувати найвищі щаблі наукових звитяг і прославляти рідний край!
Турнір проходив у трьох університетах столиці України – Національного університету біоресурсів і природокористування України, Національного технічного університету України «Київського політехнічного інституту імені Ігоря Сікорського» та Київського національного університету імені Тараса Шевченка
В кожному з вищих навчальних закладів учасники турніру юних хіміків провели повноцінний день навчання – насичена програма, цікаві лекції для учнів і майстер-клас для педагогів та яскраві досліди!
Розмір тексту-+=