Протокол №12 постійної депутатської комісії міської ради з питань містобудування, житлово-комунального господарства, благоустрою, землекористування, екології, розвитку аграрно-промислового комплексу та сільських територій від 21 січня 2022 року

ПРОТОКОЛ  №12

постійної депутатської комісії міської ради  з питань містобудування,

житлово-комунального господарства, благоустрою, землекористування, екології, розвитку аграрно-промислового комплексу та сільських територій

від 21 січня 2022 року

Присутні: голова комісії: Левківський М.Г.

Члени комісії: Нікончук Н.М., Левківський П.І., Левківська Л.Г., Логвинчук О.М.

Відсутні: Макарчук Я.І., Соляр В.В.

Порядок денний:

  1. Про виконання бюджету Овруцької міської територіальної громади за 2021 рік.
  2. Про внесення змін до Програми охорони навколишнього природного середовища Овруцької міської територіальної громади на 2021-2025 роки.
  3. Про затвердження кошторису витрат фонду охорони навколишнього природного середовища.

Інформує: Рибинська Наталя Михайлівна – заступник міського голови

  1. Про підсумки виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку Овруцької ОТГ за 2021 рік.

Інформує: Левківська Оксана Павлівна – начальник відділу економічного розвитку та залучення інвестицій

  1. Про погодження виготовлення проектно-кошторисної документації.
  2. Про визнання замовника робіт щодо проведення електрифікації мікрорайону індивідуальної житлової забудови території в північній частині с. Підруддя.

Інформує: Редчиць Олександр Петрович – начальник відділу ЖКГБЗемельні питання:

7. Земельні питання

  1. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  2. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  3. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для ведення особистого селянського господарства.
  4. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для ведення особистого селянського господарства.
  5. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для ведення особистого селянського господарства.
  6. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  7. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для індивідуального садівництва.
  8. Про відмову у затвердженні проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  9. Про відмову в затвердженні проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для індивідуального садівництва.
  10. Про відмову в затвердженні проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), для індивідуального садівництва.
  11. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у разі зміни цільового призначення.
  12. Про затвердження проекту землеустрою та передачу в оренду земельних ділянок.
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни цільового призначення.
  14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни цільового призначення.
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою на земельні ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (невитребуваних земельних часток (паїв)) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачі в оренду.
  18. Про внесення змін до додатку № 1 рішення Овруцької міської ради від 23 листопада 2021 року № 978 «Про визначення переліку земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення, розташованих за межами населених пунктів Овруцької ОТГ, для продажу права оренди на земельних торгах окремими лотами».
  19. Про затвердження лоту для продажу права оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності.
  20. Про надання дозволу на розроблення детального плану території.
  21. Про надання дозволу на розроблення детального плану території.
  22. Про затвердження детального плану території.
  23. Про затвердження детального плану території.
  24. Про припинення договорів оренди земельних ділянок.
  25. Про припинення  договору  оренди земельної ділянки з АТ «ОЩАДБАНК».
  26. Про внесення змін до договорів оренди земельних ділянок.
  27. Про внесення змін до договорів оренди.
  28. Про надання в оренду земельних ділянок.
  29. Про розгляд листа Головного управління ДПС у Житомирський області щодо дострокового розірвання договорів оренди.
  30. Про надання дозволу виконавчому комітету Овруцької міської ради на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни цільового призначення.
  31. Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  32. Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  33. Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів.
  34. Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною цільового призначення.
  35. Про надання дозволу виконавчому комітету Овруцької міської ради на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у разі зміни цільового призначення.
  36. Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною цільового призначення.
  37. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки.
  38. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності.
  39. Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.
  40. Про надання дозволу громадянам на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  41. Про погодження користуванням мисливських угідь.
  42. Про погодження створення гідрологічних заказників.
  43. Про відмову в погодженні створення ландшафтного заказника.
  44. Про відмову у передачі земельних ділянок.
  45. Про розгляд заяви гр. Халімончука О.М. щодо надання в оренду земельної ділянки.
  46. Про відмову у наданні дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у разі зміни цільового призначення з «землі запасу» на «для ведення особистого селянського господарства».
  47. Про надання дозволу ФГ «ВЕЛЕС-ОРГАНІК» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (нерозподілених та невитребуваних земельних ділянок і земельних часток (паїв)) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на   умовах   оренди.
  48. Про продовження терміну дії договору на встановлення строкового особистого земельного сервітуту на право розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності на земельній ділянці комунальної власності.
  49. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності, яка розташована на території Хлуплянського старостинського округу.
  50. Про надання дозволу ФО-П Комар Валентина Петрівна на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (нерозподілених та невитребуваних земельних ділянок і земельних часток (паїв)) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на   умовах   оренди.
  51. Про надання дозволу на розробку детального плану території.

Інформує: Жук С.П. – начальник відділу регулювання земельних відносин

  1. Різне.

За такий порядок денний:

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 5, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

Запропоновано регламент проведення комісії:

Доповідачам до 5 хв., виступи/запитання до 3 хв., відповіді на запитання до 2 хв.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 5, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

Розгляд питань порядку денного

СЛУХАЛИ: 1.  Про виконання бюджету Овруцької міської територіальної громади за 2021 рік.

ДОПОВІДАЄРибинська Н.М. – заступник міського голови

Депутат Левківський П.І. задав доповідачу декілька запитань по даному проекту рішення. Рибинська Н.М. надала відповідь.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 5, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії проект рішення «Про виконання бюджету Овруцької міської територіальної громади за 2021 рік».

 

СЛУХАЛИ: 2. Про внесення змін до Програми охорони навколишнього природного середовища Овруцької міської територіальної громади  на 2021-2025 роки.

ДОПОВІДАЄ:  Рибинська Н.М.- заступник міського голови

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 5, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про внесення змін до Програми охорони навколишнього природного середовища Овруцької міської територіальної громади  на 2021-2025 роки».

 

СЛУХАЛИ: 3. Про затвердження кошторису витрат фонду охорони навколишнього природного середовища.

ДОПОВІДАЄ:  Рибинська Н.М.- заступник міського голови

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 5, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про затвердження кошторису витрат фонду охорони навколишнього природного середовища».

 

СЛУХАЛИ: 4. Про підсумки виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку Овруцької ОТГ за 2021 рік.

ДОПОВІДАЄЛевківська О.П. – начальник відділу економічного розвитку та залучення інвестицій

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 5, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії проект рішення «Про підсумки виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку Овруцької ОТГ за 2021 рік».

 

СЛУХАЛИ: 5. Про погодження виготовлення проектно-кошторисної документації.

ДОПОВІДАЄ:  Редчиць О.П. – начальник відділу ЖКГБ

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 5, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії проект рішення «Про погодження виготовлення проектно-кошторисної документації».

 

СЛУХАЛИ: 6. Про визнання замовника робіт щодо проведення електрифікації мікрорайону індивідуальної житлової забудови території в північній частині  с. Підруддя.

ДОПОВІДАЄ: Редчиць О.П. – начальник відділу ЖКГБ

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 5, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії проект рішення «Про визнання замовника робіт щодо проведення електрифікації мікрорайону індивідуальної житлової забудови території в північній частині с. Підруддя».

 

  1. Розгляд земельних питань:

ДОПОВІДАЄ по земельним питанням: Жук С.П. – начальник відділу регулювання земельних відносин

 

СЛУХАЛИ: 7.1. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Депутат Левківський П.І. задав доповідачу запитання по даному проекту рішення. Жук С.П. надав відповідь.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 5, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)».

 

СЛУХАЛИ: 7.2. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 5, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)».

 

СЛУХАЛИ: 7.3. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для ведення особистого селянського господарства.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 5, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для ведення особистого селянського господарства».

 

СЛУХАЛИ: 7.4. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для ведення особистого селянського господарства.

Було вирішено проголосувати даний проект рішення, але з умовою про заслуховування з даного питання на сесії старости Ігнатпільського старостинського округу Лобика С.А.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 5, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для ведення особистого селянського господарства».

 

СЛУХАЛИ: 7.5. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для ведення особистого селянського господарства.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 5, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для ведення особистого селянського господарства».

 

СЛУХАЛИ: 7.6. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 1, «Проти» – 1, «Утримались» – 3

Рішення не прийнято.

СЛУХАЛИ: 7.7. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для індивідуального садівництва.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 1, «Проти» – 1, «Утримались» – 3

Рішення не прийнято.

 

СЛУХАЛИ: 7.8. Про відмову у затвердженні проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 1, «Проти» – 1, «Утримались» – 3

Рішення не прийнято.

 

СЛУХАЛИ: 7.9. Про відмову в затвердженні проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для індивідуального садівництва.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 1, «Проти» – 1, «Утримались» – 3

Рішення не прийнято.

 

СЛУХАЛИ: 7.10. Про відмову в затвердженні проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), для індивідуального садівництва.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 5, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про відмову в затвердженні проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), для індивідуального садівництва».

 

СЛУХАЛИ: 7.11. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у разі зміни цільового призначення.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 5, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у разі зміни цільового призначення».

 

СЛУХАЛИ: 7.12. Про затвердження проекту землеустрою та передачу в оренду земельних ділянок.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 5, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою та передачу в оренду земельних ділянок».

 

СЛУХАЛИ: 7.13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни цільового призначення.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 5, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни цільового призначення».

 

СЛУХАЛИ: 7.14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни цільового призначення.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 5, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни цільового призначення».

 

СЛУХАЛИ: 7.15. Про затвердження технічної документації із землеустрою на земельні ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 5, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою на земельні ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)».

 

СЛУХАЛИ: 7.16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 5, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва».

 

СЛУХАЛИ: 7.17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (невитребуваних земельних часток (паїв)) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачі в оренду.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 5, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (невитребуваних земельних часток (паїв)) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачі в оренду».

 

СЛУХАЛИ: 7.18. Про внесення змін до додатку № 1 рішення Овруцької міської ради від 23 листопада 2021 року № 978 «Про визначення переліку земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення, розташованих за межами населених пунктів Овруцької ОТГ, для продажу права оренди на земельних торгах окремими лотами».

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 5, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про внесення  змін до додатку № 1 рішення Овруцької міської ради від 23 листопада 2021 року № 978 «Про визначення переліку земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення, розташованих за межами населених пунктів Овруцької ОТГ, для продажу права оренди на земельних торгах окремими лотами».

 

СЛУХАЛИ: 7.19. Про затвердження лоту для продажу права оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 5, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про затвердження лоту для продажу права оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності».

 

СЛУХАЛИ: 7.20. Про надання дозволу на розроблення детального плану території.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 5, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про надання дозволу на розроблення детального плану території».

 

СЛУХАЛИ: 7.21. Про надання дозволу на розроблення детального плану території.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 5, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про надання дозволу на розроблення детального плану території».

 

СЛУХАЛИ: 7.22. Про затвердження детального плану території.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 5, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про затвердження детального плану території».

 

СЛУХАЛИ: 7.23. Про затвердження детального плану території.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 5, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про затвердження детального плану території».

 

СЛУХАЛИ: 7.24. Про припинення договорів оренди земельних ділянок.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 5, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про припинення договорів оренди земельних ділянок».

 

СЛУХАЛИ: 7.25. Про припинення  договору  оренди земельної ділянки з АТ «ОЩАДБАНК».

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 5, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про припинення  договору  оренди земельної ділянки з АТ «ОЩАДБАНК».

 

СЛУХАЛИ: 7.26. Про внесення змін до договорів оренди земельних ділянок.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 1

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про внесення змін до договорів оренди земельних ділянок».

 

СЛУХАЛИ: 7.27. Про внесення змін до договорів оренди.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 1, «Проти» – 0, «Утримались» – 4

Рішення не прийнято.

 

СЛУХАЛИ: 7.28. Про надання в оренду земельних ділянок.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 1

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про надання в оренду земельних ділянок».

 

СЛУХАЛИ: 7.29. Про розгляд листа Головного управління ДПС у Житомирський області щодо дострокового розірвання договорів оренди.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 5, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про розгляд листа Головного управління ДПС у Житомирський області щодо дострокового розірвання договорів оренди».

 

СЛУХАЛИ: 7.30. Про надання дозволу виконавчому комітету Овруцької міської ради на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни цільового призначення.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 5, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про надання дозволу виконавчому комітету Овруцької міської ради на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни цільового призначення».

 

СЛУХАЛИ: 7.31. Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 5, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)».

 

СЛУХАЛИ: 7.32. Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 5, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)».

 

СЛУХАЛИ: 7.33. Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 5, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів».

 

СЛУХАЛИ: 7.34. Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною цільового призначення.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 5, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

Доповідач оголосив про наявність у нього конфлікту інтересів з даного питання.

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною цільового призначення».

 

СЛУХАЛИ: 7.35. Про надання дозволу виконавчому комітету Овруцької міської ради на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у разі зміни цільового призначення.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 5, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про надання дозволу виконавчому комітету Овруцької міської ради на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у разі зміни цільового призначення».

 

СЛУХАЛИ: 7.36. Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною цільового призначення.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 5, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною цільового призначення».

 

СЛУХАЛИ: 7.37. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 5, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки».

 

СЛУХАЛИ: 7.38. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 5, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності».

 

СЛУХАЛИ: 7.39. Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 5, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства».

 

СЛУХАЛИ: 7.40. Про надання дозволу громадянам на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 5, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Пронадання дозволу громадянам на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва».

 

СЛУХАЛИ: 7.41. Про погодження користуванням мисливських угідь.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 0, «Проти» – 5, «Утримались» – 0

Рішення не прийнято.

 

СЛУХАЛИ: 7.42. Про погодження створення гідрологічних заказників.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 5, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про погодження створення гідрологічних заказників».

 

СЛУХАЛИ: 7.43. Про відмову в погодженні створення ландшафтного заказника.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 1

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про відмову в погодженні створення ландшафтного заказника».

 

СЛУХАЛИ: 7.44. Про відмову у передачі земельних ділянок.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 1

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про  відмову у передачі земельних ділянок».

 

СЛУХАЛИ: 7.45. Про розгляд заяви гр. Халімончука О.М. щодо надання в оренду земельної ділянки.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 1

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про розгляд заяви гр. Халімончука О.М. щодо надання в оренду земельної ділянки».

 

СЛУХАЛИ: 7.46. Про відмову у наданні дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у разі зміни цільового призначення з «землі запасу» на «для ведення особистого селянського господарства.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 5, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про відмову у наданні дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у разі зміни цільового призначення з «землі запасу» на «для ведення особистого селянського господарства».

 

СЛУХАЛИ: 7.47. Про надання дозволу ФГ «ВЕЛЕС-ОРГАНІК» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (нерозподілених та невитребуваних земельних ділянок і земельних часток (паїв)) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва   на   умовах   оренди.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 5, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про надання дозволу ФГ «ВЕЛЕС-ОРГАНІК» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (нерозподілених та невитребуваних земельних ділянок і земельних часток (паїв)) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва   на   умовах   оренди».

 

СЛУХАЛИ: 7.48. Про продовження терміну дії договору на встановлення строкового особистого земельного сервітуту на право розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності на земельній ділянці комунальної власності.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 5, «Проти – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про продовження терміну дії договору на встановлення строкового особистого земельного сервітуту на право розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності на земельній ділянці комунальної власності».

 

СЛУХАЛИ: 7.49. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності, яка розташована на території Хлуплянського  старостинського округу.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 5, «Проти – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності, яка розташована на території Хлуплянського  старостинського округу».

 

СЛУХАЛИ: 7.50. Про надання дозволу ФО-П Комар Валентина Петрівна на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (нерозподілених та невитребуваних земельних ділянок і земельних часток (паїв)) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва   на   умовах   оренди.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 5, «Проти – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про надання дозволу ФО-П Комар Валентина Петрівна на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (нерозподілених та невитребуваних земельних ділянок і земельних часток (паїв)) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва   на   умовах   оренди».

 

СЛУХАЛИ: 7.51. Про надання дозволу на розробку детального плану території.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 5, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про надання дозволу на розробку детального плану території».

Голова комісії                                                                 Левківський М.Г.

Секретар комісії                                                              Левківська Л.Г.



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=