Рішення №447 виконкому міської ради “Про передачу в приватну власність будинку Овруцької міської територіальної громади”

   

  У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  20.01.2022 року           №447

Про передачу в приватну власність
будинку Овруцької міської

територіальної громади

Розглянувши заяву гр. *** про передачу в приватну власність будинку, в якому вона мешкає, інші документи, необхідні для передачі квартир, будинків у власність, керуючись Законом України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», Законом України «Про приватизацію державного житлового фонду», на підставі  наказу Міністерства з питань житлово-комунального господарства від 16 грудня 2009 року №396, Постанови Кабінету Міністрів України про приватизацію житлового фонду від 08.10.1992 року № 572, виконком міської ради

В И Р І Ш И В :

  1. Передати безоплатно в приватну власність гр. *** трьохкімнатний будинок №*** загальною площею 86,5 кв.м., жилою площею 37,9 кв.м. по вул.*** в с.*** Коростенського району. Склад сім’ї – 1 чол.
  2. Відділу бухгалтерського обліку та консолідованої звітності Овруцької міської ради (Стельникович Т.Г.) списати з балансу приватизоване житло, враховуючи при цьому, що вартість приватизованого житла, яке підлягає списанню, визначається остаточною балансовою вартістю одного квадратного метра загальної площі приватизованого житла.

 

Овруцький міський голова                                                          Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=