Рішення №459 виконкому міської ради “Про влаштування малолітньої дитини *** до КНП «Житомирський обласний спеціалізований будинок дитини для дітей-сиріт та дітей, які залишились без піклування батьків» Житомирської обласної ради”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від 20.01.2022 року №459

Про влаштування малолітньої  дитини
*** до КНП «Житомирський обласний
спеціалізований будинок  дитини
для дітей-сиріт та дітей, які
залишились без піклування батьків»

Житомирської обласної ради

Керуючись статтею 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні, пунктами 35, 37 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 року №866, “Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини”, п.п. 3.1.1., 3.1.5. Типового положення про будинок дитини затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України від 18.05.1998р. № 123, враховуючи заяву громадянки ***, з метою захисту прав та інтересів дитини, виконавчий комітет Овруцької міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Влаштувати до КНП «Житомирський обласний спеціалізований будинок  дитини для дітей-сиріт та дітей, які залишились без піклування батьків» Житомирської обласної ради малолітню дитину ***.
  2. Клопотати  перед  Департаментом охорони здоров’я Житомирської обласної державної адміністрації про надання путівки для влаштування до КНП «Житомирський обласний спеціалізований будинок  дитини для дітей-сиріт та дітей, які залишились без піклування батьків» Житомирської обласної ради на повне державне забезпечення ***.

Підстави влаштування дитини: батько дитини, громадянин ***, помер 24.10.2021 року  (свідоцтва про смерть – ***),  мати дитини, громадянка ***,  написала заяву про тимчасове влаштування дитини в будинок дитини, терміном до шести місяців, у зв’язку з тяжкими матеріально-побутовими умовами.

 

Міський голова                                                                                      Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=