Рішення №471 виконкому міської ради “Про взяття на квартирний облік”

  У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  03.02.2022 року           № 471

Про взяття на квартирний облік

Розглянувши матеріали засідання житлово-побутової комісії від 02.02.2022 року з питання взяття  на квартирний облік гр.гр. ***, керуючись ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Взяти на квартирний облік громадян:

1.1. *** в загальну чергу згідно п/п.7 п.13 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов та включити в список першочергового одержання житла згідно п.14 ст.12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту». Тимчасово не працює. Зареєстрований та проживає в м. Овруч по вул.*** в однокімнатному будинку №** жилою площею 19,9 кв.м., який на праві приватної власності належить *** – матері  заявника. Власного житла не має. На даній житловій площі зареєстровано 2 особи.

Заявник згідно посвідчення серія *** № *** від 19.03.2015 року є ветераном війни – учасником бойових дій. Згідно довідки №*** від 10.09.2021 року брав безпосередню участь у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганських областях, забезпеченні їх здійснення.

 Склад сім’ї заявника – 1 особа:

*** – заявник.

1.2.*** в загальну чергу згідно п/п.7 п.13 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов. Тимчасово не працює. Зареєстрований та проживає в с.*** Коростенського району  в будинку №** по вул. *** жилою площею 38,6 кв.м., який знаходився в приватній власності нині померлій матері заявника – ***. На даній жилій площі зареєстровано та проживає 4 осіб. Дружина заявника *** зареєстрована в житловому будинку №*** по вул.***в с.***, який на даний час є непридатним для проживання внаслідок пожежі.

Склад сім’ї заявника – 2 особи:

***  – заявник;

*** – дружина.

2.Старості Великочернігівського старостинського округу відповідно до п.2 рішення виконкому Овруцької міської ради від 14.02.2018 року № 98 «Про врегулювання питань квартирного обліку на території Овруцької міської об’єднаної територіальної громади» внести відповідні дані по квартирному обліку щодо гр. ***.

Міський голова                                                                                Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=