Рішення №475 виконкому міської ради “Про переоформлення договорів найму житла та звільнення гр. *** від плати за договором найму житла”

 У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  03.02.2022 року       № 475

Про  переоформлення договорів
найму житла та звільнення гр. ***

від плати за договором найму житла

Розглянувши заяви гр.гр. *** про переоформлення договорів найму житла та лист старости Руднянського старостинського округу про звільнення від плати за договором найму житла гр. ***  і скасування йому заборгованості за договором найму житла, керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Переоформити договори найму житла:
  • Укладений Овруцькою міською радою договір найму житла з гр. *** на житловий будинок №** по вул. *** в с. *** Коростенського району, на його племінника ***.
  • Укладений Овруцькою міською радою договір найму житла з гр. *** на житловий будинок №*** по вул.*** в с.*** Коростенського району, на її чоловіка ***.
  1. Звільнити тимчасово з 01.01.2022 року гр.*** від плати за користування житловим приміщенням – будинком № ** по вул. *** в с.*** Овруцького району за договором найму житла і скасувати борг за користування жилим приміщенням станом на 01.01.2022 року в розмірі 2988,00 грн. в зв’язку із скрутним матеріальним становищем (гр. *** не працює і не є пенсіонером).

Овруцький міський голова                                                             Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=