Молодіжний квест “Кохання – це….” до Дня Святого Валентина

День святого Валентина – дуже незвичайне і романтичне свято. Цього дня люди отримують ще одну можливість сказати один одному про любов.
Фредерік Стендаль казав:  «Кохання – це чудова квітка, але потрібна відвага, щоб підійти й зірвати її на краю жахливої прірви». Олександр Дюма говорив про кохання так: «Кохання надихає на великі справи, і воно ж заважає їх здійснювати».
Зігрівайте близьких людей любов’ю, турботою, адже кохання не просто почуття — це сенс нашого життя. Нехай любов і краса супроводжують його.
Живіть! Живіть довго і щасливо! І нехай у вашому житті завжди поряд буде кохання і любов до матері і батька, до рідної землі, один до одного. Чекайте світлого чистого кохання. І воно обов’язково прийде до ваших сердець. Надійтеся й вірте в це всією душею. Зі святом вас! До нових зустрічей!
В Молодіжному центрі, що відкрився при Овруцькій центральній бібліотеці імені А.Малишка відбувся молодіжний квест «Кохання – це…».  Час провели весело та цікаво з іграми та конкурсами, всі отримали величезне задоволення, позитивні емоції та подарунки, а команда, яка перемогла, отримала солодкий приз.
Зі святом вас! До нових зустрічей!
Розмір тексту-+=