Проект рішення “Про затвердження переліку першочергових робіт по водогонам в сільських населених пунктах Овруцької МТГ “

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  _______2022 року               №

Про затвердження переліку першочергових
робіт по водогонах в сільських населених

пунктах Овруцької МТГ

З метою забезпечення стабільної роботи КП «Відродження» Овруцької міської ради та належного надання населенню послуги з водопостачання, керуючись ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Затвердити перелік першочергових робіт по водогонах в сільських населених пунктах Овруцької МТГ вказаних в Додатку №1 до даного Рішення.
  2. Директору КП «Відродження» Овруцької міської ради Чичирку М.В. здійснити обрахунки вартості робіт до 19.04.2022 року.
  3. Директору КП «Відродження» Овруцької міської ради Чичирку М.В. здійснити виконання вищевказаних робіт до 01.06.2022 року за умови відповідного фінансування.
  4. Старостам старостинських округів провести роз’яснювальну роботу серед населення громади стосовно раціонального використання водних ресурсів та недопустимості порушення правил користування водогінними мережами.
  5. Директору КП «Відродження» Овруцької міської ради Чичирку М.В. щоп’ятниці готувати інформацію стосовно проведеної роботи по заходам вказаним в п. 1 даного Рішення та щомісяця інформувати на чергових засіданнях виконавчого комітету Овруцької міської ради.
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Гришковця В.М. та начальника відділу житлово-комунального господарства, благоустрою Овруцької міської ради Редчиця О.П..

 

Овруцький міський голова                                                           Іван КОРУД

 

Додаток №1
до рішення виконкому №

від _______2022 року

Перелік першочергових робіт по водогонах в

сільських населених пунктах Овруцької МТГ

№ п/п Населений пункт Необхідні роботи
1 Кирдани Для підключення відновленої свердловини в с. Корчівка (81 м., 1,9 куб.м.) до водогінної мережі с. Кирдани необхідно провести аналіз води. За прийнятних результатів аналізу води: облаштувати павільйон напівзаглибленого типу; здійснити приєднання до електричної мережі (договір про приєднання з технічними умовами, проект на підключення), прокласти трубопровід 470 м.; придбати матеріали та обладнання (насос, станція управління, лічильники води та електроенергії, електрична частина тощо).

 

2 Черепин Додаткова свердловина. Підключення свердловини №3 до водогону (підключення до електромережі, монтаж насоса та встановлення станції керування)
3 Заськи Додаткова свердловина. Монтаж насоса та встановлення станції керування. Включення до договору на розподіл електроенергії (в процесі виконання).
4 Коренівка Підключення водогону с. Черепинки до водогону с. Коренівка (прокладання труби 1600 м.пог.)
5 Черепинки Заміна трубопроводу по вул. Центральна.
6 Лукішки Підключення до мережі м. Овруч в рамках діючого проекту капітального будівництва
7 Клинець Завершення поточного ремонту 1-го фільтра на станції знезалізнення (Вакулов) та павільйону де розташований насос 2 підйому.
8 Поліське Додаткова свердловина. Аналіз води. За прийнятних результатів аналізу води: здійснити підключення до електричної мережі, прокласти трубопровід 500 м.(до башти); придбати матеріали та обладнання (насос, станція управління, лічильник води тощо)
9 Мишковичі Монтаж насоса та встановлення станції керування насосом. Завершення приєднання до електричної мережі; виготовлення проекту на підключення та роботи по проекту.
10 Павловичі Заміна насосу на енергоефективний, встановлення станції керування насосом та лічильника води.
11 Покалів Підключення до артсвердловини № 2 с. Полохачів (800 м).
12 Коптівщина Додаткова свердловина. Аналіз води. За прийнятних результатів аналізу води: облаштувати павільйон напівзаглибленого типу; здійснити підключення до електричної мережі, прокласти трубопровід 50 м.; придбати матеріали та обладнання (насос, станція управління, лічильники води тощо).
13 Барвінкове Автоматизація свердловини та лічильник води
14 Левковичі Додаткова свердловина. Монтаж насоса, встановлення станції керування насосом, виготовлення проекту на підключення та роботи по проекту
15 Великий Кобилин Додаткова свердловина. Аналіз води. За прийнятних результатів аналізу води: облаштувати павільйон; здійснити підключення до електричної мережі, прокласти трубопровід 200 м.; придбати матеріали та обладнання (насос, станція управління, лічильники води та електроенергії, електрична частина тощо)
Малий Кобилин
16 Норинськ Додаткова свердловина. Аналіз води. За прийнятних результатів аналізу води: облаштувати павільйон; здійснити підключення до електричної мережі, прокласти трубопровід 50 м.; придбати матеріали та обладнання (насос, станція управління, лічильники води та електроенергії, електрична частина тощо)
17 Шоломки підключення артезіанської свердловини до водогону (влаштування павільйону, монтаж насоса, прокладання труби та встановлення станції керування насосом), поточний ремонт або заміна башні та підключення до водогону вул. Південної.

Завершення приєднання до електричної мережі; виготовлення проекту на підключення та роботи по проекту.

18 Слобода Шоломківська відновлення водогону (прокладання труби), підключення артезіанської свердловини до водогону (влаштування павільйону, монтаж насоса, прокладання труби та встановлення станції керування насосом), поточний ремонт або заміна башні. Завершення приєднання до електричної мережі; виготовлення проекту на підключення та роботи по проекту.
19 Ігнатпіль (ВНС, КНС) Водогінна мережа:

Додаткова свердловина. Аналіз води. За прийнятних результатів аналізу води: облаштувати павільйон; здійснити підключення до електричної мережі; придбати матеріали та обладнання (насос, станція управління, лічильники води та електроенергії, електрична частина тощо).

 

Каналізаційна мережа:

Облаштування оглядового колодязя зі встановленням запірної арматури перед КНС. Ремонт додаткового насоса. Прочистити резервуар. Здійснити розчищення очисних споруд (6 водойм).

 



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=