Проект рішення “Про підтримку евакуйованого населення (перевезення)”

 

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет 

РІ Ш Е Н Н Я

від 28 квітня 2022 року    №

Про підтримку евакуйованого

населення (перевезення)

 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», Закону України «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні»,  Указу Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 “Про введення воєнного стану в Україні”, Програми запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій в Овруцькій  міській об’єднаній територіальній громаді на 2020-2022 роки, затвердженої рішенням Овруцької міської ради №2238 від 12.05.2020р. зі змінами, Протоколу засідання комісії з питань запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків у Овруцькій ОТГ від 25.02.2022р. №2-22, виконком міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Начальнику відділу з гуманітарних питань Овруцької міської ради забезпечити супровід та безкоштовне перевезення евакуйованого населення з с. Східниця Дрогобицького району Львівської області, м. Яремче Івано- Франківської області та при фінансовій можливості з інших місць перебування до м. Овруч.
  2. Овруцькій міській раді та відділу фінансів Овруцької міської ради забезпечити здійснення оплати за надані послуги з перевезення населення з м. Східниця, м. Яремче Івано-Франківської області та при фінансовій можливості з інших місць перебування до м. Овруч за кошти бюджету Овруцької міської територіальної громади.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Рибинську Н.М., начальника відділу фінансів Шурло Т.М., начальника відділу з гуманітарних питань Овруцької міської ради Ткачука В.Г.

Міський голова                                                      Іван КОРУД

 



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=