Проект рышення “Про встановлення піклування над дитиною-сиротою *** та призначення над нею піклувальника”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від _____________ року №_____

Про встановлення піклування
над дитиною-сиротою *** та

призначення над нею піклувальника

     Розглянувши подання служби у справах дітей Овруцької міської ради від 25.04.2022 №78 про встановлення опіки над неповнолітньою *** та призначення над нею піклувальника ***, яка зареєстрована за адресою: вул.*** , м.***, Коростенського району, Житомирської області, керуючись ст.5 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», п.п. 22,23,24,35,42 постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008, №866 «Провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини», Рішенням виконавчого комітету Овруцької міської ради від 13.04.2022 року №502 «Про надання статусу дитини-сироти ***, виконавчий комітет міської ради:

В И Р І Ш И В:

  1. Встановити піклування над дитиною-сиротою ***.
  2. Призначити піклувальником дитини ***, яка зареєстрована за адресою: вул.*** м.***, Коростенського району, Житомирської області та покласти на неї відповідальність за життя, здоров’я, фізичний і психічний розвиток дитини.
  3. Службі у справах дітей Овруцької міської ради провести всі необхідні дії для виконання даного рішення відповідно до вимог чинного законодавства.

 

Міський голова                                                                              Іван Коруд



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=