Рішення №520 виконкому міської ради “Про взяття на облік громадян, які потребують надання житлових приміщень для тимчасового проживання з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб”

       

    У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  24.05.2022 року           №520

Про взяття на облік громадян, які потребують
надання житлових приміщень для тимчасового
проживання з фонду житла для тимчасового

проживання внутрішньо переміщених осіб

Розглянувши заяви гр.гр. *** про взяття на облік внутрішньо переміщених осіб, які потребують надання житлового приміщення для тимчасового проживання з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, матеріали засідання житлової комісії з обліку внутрішньо переміщених осіб та надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб при виконкомі Овруцької міської ради від 23.05.2022 року з питання взяття  на облік гр.гр. ***, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 29.04.2022 року № 495, керуючись п.10 Порядку формування, фондів житла, призначеного для тимчасового проживання, обліку та надання такого житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29.04.2022 року № 495, ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

В И Р І Ш И В:

  1.    Взяти на облік громадян, які потребують надання житлового приміщення для тимчасового проживання з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб:
  • *** згідно п.10 Порядку формування, фондів житла, призначеного для тимчасового проживання, обліку та надання такого житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб. Фактичне місце проживання: с. *** Коростенського району, вул. ***. Зареєстрований за адресою: *** Луганська область, м. ***, вул.***.

Заявник гр. *** згідно довідки управління праці та соціального захисту населення Овруцької районної державної адміністрації від 17.10.2014 року № **** є внутрішньо переміщеною особою.

Дружина заявника гр. *** згідно довідки управління праці та соціального захисту населення Овруцької районної державної адміністрації від 17.10.2014 року № **** є внутрішньо переміщеною особою.

 Склад сім’ї заявника – 2 особи.

*** – заявник;

*** – дружина;

  • * ** згідно п.10 Порядку формування, фондів житла, призначеного для тимчасового проживання, обліку та надання такого житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб. Фактичне місце проживання: м. ***, вул. ***. Зареєстрований за адресою: ** Луганська область, м. ***, пл.***.

Заявник гр. *** згідно довідки виконкому Овруцької міської ради від 28.04.2022 року № *** є внутрішньо переміщеною особою.

Дружина заявника гр. *** згідно довідки виконкому Овруцької міської ради від 03.05.2022 року № *** є внутрішньо переміщеною особою.

 Склад сім’ї заявника – 2 особа.

*** – заявник;

*** – дружина.

  • *** згідно п.10 Порядку формування, фондів житла, призначеного для тимчасового проживання, обліку та надання такого житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб (далі-Порядок) і згідно п.8 Порядку включити її в список для першочергового отримання житла (сім’я з дітьми). Фактичне місце проживання: м. ***, вул. *** Зареєстрована за адресою: *** Луганська область, м. ***, пл.***

Заявниця гр. *** згідно довідки управління праці та соціального захисту населення Овруцької районної державної адміністрації від 14.11.2014 року № *** є внутрішньо переміщеною особою.

Гр.*** є одинокою матір’ю.

Склад сім’ї заявниці – 2 особи.

*** – заявник;

*** – син.

Овруцький міський голова                                                            Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=