Рішення №510 виконкому міської ради ” Про стан забезпечення населення централізованим водопостачання в сільських населених пунктах Овруцької громади “

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від 24.05.2022 року                №510

Про стан забезпечення населення
централізованим водопостачанням
в сільських населених пунктах

Овруцької громади

Заслухавши інформацію директора КП «Відродження» Овруцької міської ради Чичирка М.В., з метою забезпечення стабільної роботи КП «Відродження» Овруцької міської ради та належного надання населенню послуги з водопостачання, керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради:

В И Р І Ш И В:

  1. Інформацію директора КП «Відродження» Чичирка М.В. про стан забезпечення населення централізованим водопостачання в сільських населених пунктах Овруцької громади під час воєнного стану з 24 лютого 2022 року взяти до уваги.
  2. Старостам старостинських округів провести збори громадян по населених пунктах громади стосовно раціонального використання водних ресурсів та оплати заборгованості з водопостачання. Термін виконання: до 10 червня 2022 року.
  3. Старостам спільно із КП «Відродження»:

3.1. здійснювати контроль та нагляд за обладнанням та матеріалами встановленими на артезіанських свердловинах, станціях очистки та подачі води.

3.2. проводити моніторинг використання електроенергії та споживання води в населених пунктах громади для зменшення витрат підприємства.

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Гришковця В.М. та начальника відділу житлово-комунального господарства, благоустрою Овруцької міської ради Редчиця О.П.

 

Міський голова                                                                      Іван КОРУД


Звіт про стан забезпечення водопостачання в сільських населених пунктах громади



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=