Рішення №1293 від 26 травня 2022 року ” Про прийняття благодійної допомоги у комунальну власність Овруцької міської територіальної громади”

У К Р А Ї Н А

   Овруцька міська рада

Р І Ш Е Н Н Я

Двадцять четверта сесія                                         VІІI скликання

від  26 травня 2022 року     № 1293

Про прийняття благодійної допомоги
у комунальну власність Овруцької

міської територіальної громади

На виконання Закону України «Про благодійну діяльність та благодійні організації», Бюджетного кодексу України, Закону України «Про гуманітарну допомогу»,  керуючись ст. ст.  26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку від 23.05.2022 р., міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Прийняти від ТзОВ «АГРОКРАФТ», у комунальну власність Овруцької міської територіальної громади та на баланс Овруцької міської ради благодійну допомогу:
    • Виріб з текстилю «Розвантажка» в кількості 40 шт. загальною вартістю 66680 грн. 00 коп. (шістдесят шість тисяч шістсот вісімдесят грн. 00 коп.);
    • Пластини з металу Ramor 600mm (комплект 2 шт.) 40 комплектів загальною вартістю 68960 грн. 00 коп. (шістдесят вісім тисяч дев’ятсот шістдесят грн. 00 коп.).
  2. Передати безоплатно Добровольчому формуванню Овруцької територіальної громади №1 на тимчасове відповідальне зберігання на термін дії воєнного стану майно визначене в пункті 1 даного рішення.
  3. Затвердити Акти приймання-передачі благодійної допомоги від ТзОВ «АГРОКРАФТ» до Овруцької міської ради, від Овруцької міської ради до Добровольчого формування Овруцької територіальної громади №1 (акти додаються).
  4. Відділу бухгалтерського обліку, консолідованої звітності та комунальної власності міської ради забезпечити у встановленому законодавством порядку здійснення бухгалтерського обліку майна, вказаного у пункті 1 даного рішення.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Рибинську Н. М., т.в.о. начальника відділу – головного бухгалтера відділу  бухгалтерського обліку, консолідованої звітності та комунальної власності Ковальчук Л.І.

 

Овруцький міський голова                                                 Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=