Рішення №1295 від 26 травня 2022 року “Про прийняття гуманітарної допомоги у комунальну власність Овруцької міської територіальної громади”

У К Р А Ї Н А

   Овруцька міська рада

  Р І Ш Е Н Н Я

Двадцять четверта сесія                                            VІІI скликання

від  26 травня 2022  року     № 1295

Про прийняття гуманітарної допомоги
у комунальну власність Овруцької

міської територіальної громади

      Розглянувши Протокол інвентаризаційної комісії  від 06.05.2022 р. стосовно отримання гуманітарної допомоги на користь Овруцької міської територіальної громади, відповідно до Закону України «Про благодійну діяльність та благодійні організації», Бюджетного кодексу України, Закону України «Про гуманітарну допомогу»,  керуючись ст.ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку від 23.05.2022 р., міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Прийняти у комунальну власність Овруцької міської територіальної громади та на баланс Овруцької міської ради гуманітарну  допомогу:
    • Дрон (модель: L2A),
    • Пульт керування (модель: RC231),
    • Акумулятор Intelligent Flight Battery.
  2. Затвердити Протокол інвентаризаційної комісії від 06.05.2022 р.
  3. Передати безоплатно ********************* на тимчасове відповідальне зберігання на термін дії воєнного стану майно, визначене в пункті 1 даного рішення.
  4. Затвердити Акт передачі-приймання матеріальних цінностей від Овруцької міської ради до ******** (акт додається).
  5. Відділу бухгалтерського обліку, консолідованої звітності та комунальної власності міської ради забезпечити у встановленому законодавством порядку здійснення бухгалтерського обліку майна, вказаного у пункті 1 даного рішення.
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Рибинську Н. М., т.в.о. начальника відділу – головного бухгалтера відділу  бухгалтерського обліку, консолідованої звітності та комунальної власності Ковальчук Л.І.

 

Овруцький міський голова                                                 Іван КОРУД


Додаток (акт передачі-приймання)



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=