Проект рішення “Про надання дозволу на розроблення детального плану території”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Р І Ш Е Н Н Я

Двадцять п’ята  сесія                                                                        VІІI  скликання

Від  24  червня  2022 року   №

Про надання дозволу на
розроблення детального

плану території

Розглянувши заяву гр. Дяченко В.Г. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни цільового призначення, керуючись, ст. 19, ст. 21, ст. 24, п.34 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації засідання постійної комісії міської ради від 23.02.2022р., міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл виконавчому комітету Овруцької міської ради виступити замовником розроблення детального плану території орієнтовною площею 0,1454 га, яка розташована у с. Гуничі Коростенського району, з метою зміни цільового призначення земельної ділянки з «для ведення особистого селянського господарства» на «для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)». Кадастровий номер земельної ділянки 1824286500:03:001:0001.
  2. Визначити розробника детального плану території у вказаних межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації в якому виконавчий комітет Овруцької міської ради – «Замовник», підрядна організація – «Розробник», гр. Дяченко В.Г. – «Платник».
  3. Фінансування робіт з розроблення детального плану території проводиться за рахунок власних коштів гр. Дяченко В.Г..
  4. Виконавчому комітету Овруцької міської ради забезпечити оприлюднення даного рішення у двотижневий строк в засобах масової інформації.

 

Міський голова                                                                              Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=