Проект рішення “Про надання дозволу на розроблення детального плану території”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Р І Ш Е Н Н Я

Двадцять  п’ята  сесія                                                                    VІІI  скликання

Від  24  червня  2022 року   №

Про надання дозволу на

розроблення детального

плану території

Розглянувши заяву гр. Герасимчука І.В. про надання дозволу на розроблення детального плану території, керуючись, ст. 19, ст. 21, ст. 24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», п.34 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації засідання постійної комісії міської ради від 23.02.2022р., міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл виконавчому комітету Овруцької міської ради виступити замовником розроблення детального плану території орієнтовною площею 0,0564 га, яка розташована по вул. Тараса Шевченка, 60/11 у м. Овруч, з метою об’єднання земельних ділянок з кадастровими номерами 1824210100:01:012:0426, 1824210100:01:012:0857 та зміни цільового призначення новоутвореної земельної ділянки з «для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд» на «для будівництва та обслуговування будівель торгівлі», а також отримання містобудівних умов та обмежень реконструкції магазинів.
  2. Визначити розробника детального плану території у вказаних межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації в якому виконавчий комітет Овруцької міської ради – «Замовник», підрядна організація – «Розробник», гр. Герасимчук І.В. – «Платник».
  3. Фінансування робіт з розроблення детального плану території проводиться за рахунок власних коштів гр. Герасимчука І.В..
  4. Виконавчому комітету Овруцької міської ради забезпечити оприлюднення даного рішення у двотижневий строк в засобах масової інформації.

 

Міський голова                                                                               Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=