Проект рішення ” Про розгляд листа ДП «НДІГК» про надання доступу до частини адміністративної будівлі по вул.Т.Шевченка,31-а в м.Овруч”

   

  У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  16.06.2022 року           №

Про розгляд листа ДП «НДІГК»
про надання доступу до частини
адміністративної будівлі

по вул.Т.Шевченка,31-а в м.Овруч

 

Розглянувши лист ДП «НДІГК» від 23.05.2020 року № 85 про надання права доступу до будівлі адміністративного приміщення Овруцької міської ради по вул. Т.Шевченка,31-а в м. Овруч з метою розміщення станції Української постійної (перманентної) мережі спостережень Глобальних навігаційних супутникових систем, які є частиною Державної геодезичної мережі, керуючись ст. 6 Цивільного кодексу України, ст.29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

В И Р І Ш И В :

  1. Надати дозвіл Науково-дослідному інституту геодезії і картографії (ДП «НДІГК») (код ЄДРПОУ 24102001) до частини адміністративної будівлі Овруцької міської ради по вул.Т.Шевченка,31-а в м.Овруч для розміщення станції Української постійно діючої (перманентної) мережі спостережень Глобальних навігаційних супутникових систем, які є частиною Державної геодезичної мережі.
  2. Міському голові Коруду І.Я. укласти з Науково-дослідним інститутом геодезії і картографії (ДП «НДІГК») (код ЄДРПОУ 24102001) договір про надання доступу до частини адміністративної будівлі Овруцької міської ради по вул.Т.Шевченка,31-а в м.Овруч площею 0,27 кв.м. з щомісячною платою за користування об’єктом в розмірі 160 грн. терміном на 5 (п’ять) років для розміщення станції Української постійно діючої (перманентної) мережі спостережень Глобальних навігаційних супутникових систем, які є частиною Державної геодезичної мережі та договір на відшкодування витрат балансоутримувача на оплату послуг за спожиту електроенергію.

 

Овруцький міський голова                                                         Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=