Рішення №596 виконкому міської ради “Про надання дозволів на укладення додаткових угод про продовження дії договорів найму житлових приміщень з фонду житла для тимчасового проживання”

   

   У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  27.07.2022 року           №596

Про надання дозволів на укладення
додаткових угод про продовження дії
договорів найму житлових приміщень

з фонду житла для тимчасового проживання

Розглянувши заяви гр. *** та гр. *** про продовження на новий термін дії договорів найму житлових приміщень з фонду житла для тимчасового проживання, у зв’язку з необхідністю подальшого використання громадянами житлових приміщень з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

В И Р І Ш И В :

  1. Надати дозвіл КП «Гарне місто» Овруцької міської ради (Грищенко П.А.) :
    • На укладення додаткової угоди про продовження дії договору найму житлового приміщення з фонду житла для тимчасового проживання № 2 від 17.08.2021 року, укладеного КП «Гарне місто» Овруцької міської ради з внутрішньо переміщеною особою гр. ***  на новий термін 1 рік з 18 серпня 2022 року по 18 серпня 2023 року на однокімнатну квартиру № *** по вул. *** в м.Овруч.
    • На укладення додаткової угоди про продовження дії договору  найму житлового приміщення з фонду житла для тимчасового проживання № 3 від 17.08.2021 року, укладеного КП «Гарне місто» Овруцької міської ради з внутрішньо переміщеною особою гр. ***  на новий термін 1 рік з 18 серпня 2022 року по 18 серпня 2023 року на двокімнатну квартиру № ** по вул. *** в м.Овруч.

 

Овруцький міський голова                                                            Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=