Проект рішення “Про прийняття та передачу автомобіля”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Р І Ш Е Н Н Я

Двадцять восьма  сесія                                                      VІІI  скликання

від 23 серпня 2022 року    №

Про прийняття та передачу

автомобіля

 Розглянувши Розпорядження начальника обласної військової адміністрації від 30.05.2022 року № 24-г стосовно передачі автомобіля отриманого гуманітарною допомогою на баланс Овруцької міської ради, відповідно до Закону України «Про благодійну діяльність та благодійні організації», Бюджетного кодексу України, Закону України «Про гуманітарну допомогу»,  Закону України «Про правовий режим воєнного стану», Закону України «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні»,  Указу Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 “Про введення воєнного стану в Україні”, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку, міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Прийняти безоплатно від Житомирської обласної військової адміністрації у комунальну власність Овруцької міської територіальної громади та на баланс Овруцької міської ради гуманітарну допомогу- автомобіль  Mercedes-Benz Sprinter ambulance,  номер машини GLM-106, ідентифікаційний номер WDB9066331P253995.
  2. Передати безоплатно майно комунальної власності Овруцької міської територіальної громади з балансу Овруцької міської ради у господарське відання та на баланс КНП “ОВРУЦЬКА МІСЬКА ЛІКАРНЯ” Овруцької міської ради автомобіль Mercedes-Benz Sprinter ambulance,  номер машини GLM-106, ідентифікаційний номер WDB9066331P253995.
  3. Відділу бухгалтерського обліку, консолідованої звітності та комунальної власності виконкому Овруцької міської ради (Давидюк К. М.) забезпечити у встановленому законодавством порядку здійснення бухгалтерського обліку майна, вказаного у пунктах 1,2 даного рішення, та забезпечити його передачу.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Рибинську Н. М., начальника відділу бухгалтерського обліку,консолідованої звітності та комунальної власності Овруцької міської ради Давидюк К.М. та постійну депутатську комісію міської ради з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку.

 

Овруцький міський голова                                                     Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=