Рішення №614 виконкому міської ради “Про надання дозволу на заключення договорів”

 

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від 18.08.2022 року             №614

Про надання дозволу

на заключення договорів

Розглянувши лист відділу культури і туризму Овруцької міської ради від 29.07.2022 року № 137 щодо надання дозволу на укладання договорів оренди, керуючись п.8 Методики розрахунку плати за оренду комунального майна, затвердженої в новій редакції рішенням Овруцької міської ради від 25.12.2012  року № 338  (із змінами та доповненнями), ст. 18 Закону України «Про оренду державного та комунального майна»,  Законом України «Про правовий режим воєнного стану», ст.29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Надати дозвіл закладам, визначеним в додатку до даного рішення, на укладання договорів оренди комунального майна, визначеного в додатку до даного рішення та використання приміщень закладів (установ) громади, терміном з 01.09.2022 року на період дії воєнного стану, з орендною ставкою в розмірі 1,00 грн на рік.
  2. Закладам, визначеним в додатку до даного Рішення, забезпечити укладання договорів з орендарями на відшкодування комунальних послуг та енергоносіїв.
  3. Всі організаційні відносини, пов’язані з реалізацією передачі у використання комунального майна, делегувати відділу з гуманітарних питань Овруцької міської ради, відділу культури та туризму Овруцької міської ради, закладам визначеним у додатку до даного Рішення.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Гришковця В.М., начальника відділу з гуманітарних питань Овруцької міської ради Ткачука В.Г., начальника відділу культури та туризму Овруцької міської ради Корчемну Ю.М.

 

  Міський голова                                                                              Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=