Рішення №619 виконкому міської ради “Про взяття на квартирний облік гр. ***”

   

  У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  18.08.2022 року           №619

Про взяття на квартирний облік гр. ***

Розглянувши матеріали засідання житлово-побутової комісії від 17.07.2022 року з питання взяття  на квартирний облік гр. ***, керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Взяти на квартирний облік гр. *** на квартирний облік в загальну чергу згідно п/п.2 п.13 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов та включити в список позачергового одержання житло відповідно до п/п.1 п.46  Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов. Тимчасово не працює. Проживав в будинку № ** по провул. *** в с. Привар Коростенського району, який був знищений 19.03.2022 року результаті обстрілу с. Привар Збройними Силами Російської Федерації. Власного житла не має.

          Склад сім’ї заявника – 1 особа.

           *** – заявник.

  1. Старості Великочернігівського старостинського округу Бобик Т.І. відповідно до п.2 рішення виконкому Овруцької міської ради від 14.02.2018 року № 98 «Про врегулювання питань квартирного обліку на території Овруцької міської об’єднаної територіальної громади» внести відповідні дані по квартирному обліку щодо гр.***.

Овруцький міський голова                                                            Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=