Проект рішення “Про відзначення в Овруцькій міській територіальній громаді 1 жовтня Міжнародного дня громадян похилого віку та Дня ветерана”

 У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  21.09.2022 року             №____

Про  відзначення  в  Овруцькій
міській територіальній громаді
 1 жовтня Міжнародного дня
громадян похилого віку

та Дня ветерана

Відповідно до ст. 28 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні»,   постанови Кабінету Міністрів України від 26 вересня 1997 року № 1066 «Про щорічне відзначення Міжнародного дня громадян похилого віку», з метою забезпечення всенародного вшанування громадян похилого віку та ветеранів, посилення уваги суспільства до потреб ветеранів і громадян похилого віку, поліпшення їх соціального захисту, виконком міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Затвердити заходи з відзначення в Овруцькій міській територіальній громаді 1 жовтня Міжнародного дня громадян похилого віку та Дня ветерана (додаток №1).
  2. Виконавцям зазначених заходів про проведену роботу інформувати Центр надання соціальних послуг Овруцької міської ради до 02 жовтня 2022 року з наступним інформуванням Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації до 08 жовтня 2022 року.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на Центр надання соціальних послуг Овруцької міської ради та секретаря міської ради Кисіля В.Л.

 

Міський голова                                                                                 Іван КОРУД

 

 

Додаток № 1
до рішення виконавчого
комітету міської ради

від _______року № ____

Заходи

з відзначення в Овруцькій ОТГ 1 жовтня Міжнародного дня

громадян похилого віку та Дня ветерана

1. Здійснити аналіз умов проживання та обслуговування ветеранів, пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян у стаціонарному відділенні для постійного проживання КУ «Центр надання соціальних послуг Словечанської сільської ради». Організувати зустрічі ветеранів та пенсіонерів, які проживають у закладі, з представниками органів місцевого самоврядування жовтень 2022 року Нестеренко М.М.

Лелет В.Д.

(за згодою)

 

2. Організувати вистави, тематичні вечори, благодійні акції  для ветеранів та громадян похилого віку приурочені до Міжнародного дня громадян похилого віку та Дня ветерана жовтень 2022 року Корчемна Ю.М.

Якимчук М. Ф.

Чумак Ю. М.

 

3. Залучити представників благодійних фондів, підприємств та конфесійних організацій, молодіжних громадських організацій, тощо для надання всебічної допомоги громадянам похилого віку жовтень 2022 року Нестеренко М.М.
4. Відповідно до потреби та згідно з медичними показаннями забезпечити ветеранів війни, праці засобами технічної реабілітації та протезно-ортопедичними виробами протягом 2022 року Ткачук В.М.

(за згодою)

5. Відповідно до медичних рекомендацій та в порядку черговості забезпечувати ветеранів війни, осіб з інвалідністю санаторно-курортним лікуванням протягом 2022 року Ткачук В.М.

(за згодою)

6. Забезпечувати висвітлення в засобах масової інформації про проведення заходів з нагоди Міжнародного дня громадян похилого віку і Дня ветерана жовтень 2022 року Башинський В. І.
7. Організувати у закладах освіти проведення тематичного онлайн заходу «Діалог поколінь» жовтень 2022 року Ткачук В. Г.

 

8. Вивчити стан соціального забезпечення осіб похилого віку та ветеранів для визначення їх потреб і своєчасного надання допомоги жовтень

2022 року

Нестеренко М.М.

Старости старостинських округів ТГ

9. Проводити з громадянами похилого віку, ветеранами війни та праці консультативно-роз’яснювальну роботу щодо їх соціального захисту, пенсійного забезпечення, надання пільг, житлових субсидій та компенсацій протягом 2021 року Нестеренко М.М.

Старости старостинських

Ткачук В.М.

(за згодою)

10. Організувати привітання ветеранів, яким виповнилося 90, 100  і більше років жовтень 2022 року Нестеренко М.М.

Старости старостинських округів ТГ

 



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=