Проект рішення “Про поновлення договору оренди землі”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Р І Ш Е Н Н Я

Двадцять  дев’ята  сесія                                                                  VІІІ скликання

Від  23  вересня  2022 року        №

Про поновлення договору оренди землі

Розглянувши клопотання ФОП Малькевич Г.М. про поновлення договору оренди землі, керуючись ст. 12, ст. 93, ст.ст.. 124-126 Земельного Кодексу України, ст. 33 Закону України «Про оренду землі», п.34 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації засідання постійної депутатської комісії міської ради від __.09.2022 року, міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Поновити ФОП Малькевичу Георгію Миколайовичу договір оренди землі від 06.09.2012 року на земельну ділянку загальною площею 0,0057 га, яка розташована в м. Овруч по вул. Базарна 2Б, кадастровий номер 1824210100:01:013:0142, без зміни істотних умов договору строком на 5 (п’ять) років з дня його закінчення.
  2. Овруцькій міській раді, в особі міського голови Коруда І.Я., укласти додаткову угоду до вищевказаного договору оренди землі.
  3. ФОП Малькевичу Георгію Миколайовичу зареєструвати поновлення права оренди земельної ділянки відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».
  4.  Виконавчому комітету Овруцької міської ради надати дане рішення до управління у Коростенському районі Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області протягом п’яти днів з дня його прийняття.

 

Міський голова                                                                                      Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=