Проект рішення “Про припинення договору оренди земельної ділянки”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Р І Ш Е Н Н Я

Двадцять  дев’ята  сесія                                                                        VІІІ скликання

Від  23  вересня  2022 року        №

Про  припинення  договору

оренди земельної ділянки

Розглянувши клопотання ФОП Кузьмич О.Й. щодо припинення договору оренди землі у зв’язку з придбанням земельної ділянки у власність, керуючись, ст. 7, ст. 31 ЗУ «Про оренду землі», п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації засідання постійної депутатської комісії міської ради від __.09.2022 року, міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Припинити дію договору оренди землі від 22.03.2011р. укладеного з ФОП Кузьмич Олександр Йосипович на земельну ділянку площею 0,0909 га, яка розташована по вул. Прикордонна, 34 у м. Овруч, кадастровий номер – 1824210100:01:004:0118, у зв’язку з придбанням орендарем земельної ділянки у власність.
  2. Овруцькій міській раді, в особі міського голови Коруда І.Я., укласти з ФО-П Кузьмич О.Й. додаткову угоду про припинення договору оренди на земельну ділянку.
  3. ФОП Кузьмич О.Й. зареєструвати право припинення оренди на земельні ділянки відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».
  4. Виконавчому комітету Овруцької міської ради надати дане рішення до управління у Коростенському районі Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області в п’ятиденний строк з дня його прийняття.

 

Міський голова                                                                                Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=