Проект рішення “Про припинення права розпорядження та зняття з балансу Овруцької міської ради житлових будинків № 6 та № 8 по вул. Заводській в с. Бережесть Руднянського старостинського округу”

   

    У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Р І Ш Е Н Н Я

Двадцять дев’ята сесія                                               VІІІ скликання

від  23 вересня 2022 року       №

Про припинення права розпорядження
та зняття з балансу Овруцької міської ради
житлових будинків № 6 та № 8 по вул. Заводській

в с. Бережесть Руднянського старостинського округу

Розглянувши заяву гр.*** від 13.09.2022 р. № Г-534/02-13  щодо прохання зняття з балансу міської ради житлового будинку № 6 по вул. Заводська в с. Бережесть та житлового будинку № 8 по вул. Заводська в с. Бережесть, які належать йому на праві приватної власності, враховуючи лист Управління соціальної політики Коростенської районної державної адміністрації від 13.09.2021 р. № 10/2597 та лист Управління праці та соціального захисту населення Овруцької районної державної адміністрації щодо зняття гр. *** з черги громадян, які знаходяться на обліку в управлінні соціальної політики Коростенської РДА для отримання грошової компенсації за втрачене майно за рішенням суду, відповідно до Порядку виплати компенсації громадянам за втрачене нерухоме майно у разі відселення або самостійного переселення з радіоактивно забрудненої території, затвердженого постановою Кабміну від 18.11.2009 р. №1243, Порядку припинення розпорядження житловими приміщеннями, що перебувають на балансі Овруцької міської ради, набутого в порядку виплати компенсації громадянам за втрачене нерухоме майно у разі відселення або самостійного переселення з радіоактивно забрудненої території, затвердженого рішенням Овруцької міської ради від 23.11.2021 р. № 1028, ст. 35 Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», ст. ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної депутатської комісії міської ради з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку від .2022 р., міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Овруцькій міській раді припинити право розпорядження:

1.1. Житловим будинком (інвентарний номер 101310990), що знаходиться за адресою: Заводська,6, с. Бережесть, Руднянський старостинський округ, Овруцька ТГ, Коростенський район, Житомирська область.

1.2.Житловим будинком (інвентарний номер 101310991), що знаходиться за адресою: Заводська,8, с. Бережесть, Руднянський старостинський округ, Овруцька ТГ, Коростенський район, Житомирська область.

2. Передати житлові будинки, вказаний у пункті 1 даного рішення, громадянину ***, що проживає за адресою: вул. *** с. ***, Коростенський район, Житомирська область.

3. Доручити Овруцькому міському голові підписати акти приймання-передачі житлових будинків, вказаного у пункті 1 даного рішення.

4. Відділу бухгалтерського обліку, консолідованої звітності та комунальної власності (Давидюк К. М.) провести відповідні операції в реєстрі бухгалтерського обліку у встановленому законодавством порядку.

 

Овруцький міський голова                                                          Іван Коруд

Розмір тексту-+=