Проект рішення ” Про затвердження акта списання нежитлової будівлі котельні по вул. Богдана Хмельницького, 38-а у м. Овруч Житомирської області”

           

        У К Р А Ї Н А

           Овруцька міська рада

            Р І Ш Е Н Н Я

Двадцять дев’ята сесія                                                  VІІI скликання

від  23 вересня  2022  року   №

Про затвердження акта списання
нежитлової будівлі котельні по
вул. Богдана Хмельницького, 38-а у

м. Овруч Житомирської області

Враховуючи експертний висновок експерта з технічної інвентаризації нерухомого майна Невмержицького М. І. (код ЄДРПОУ 2268812852) від 16.07.2021 р. № 53 (додається) щодо аварійного та непридатного для використання стану у зв’язку з повним знищенням усіх конструктивних елементів нежитлової будівлі котельні по вул. Богдана Хмельницького, 38-а у м. Овруч, керуючись ст. ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної депутатської комісії міської ради з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку від __.09.2022 р., міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити акт списання нежитлової будівлі котельні по вул. Богдана Хмельницького, 38-а у м. Овруч Житомирської області, інвентарний номер – 1013202196, первісна вартість – 2 072 698,95 грн, знос – 0 грн, залишкова балансова вартість – 0 грн (акт додається) та зняти з балансу.
  2. Овруцькій дитячо-юнацькій спортивній школі  (Воробей Р.В.) здійснити необхідні заходи щодо проведення  демонтажу будівлі вказаної в п.1 даного рішення. Усі матеріали розібраного та демонтованого  приміщення, придатні для використання, оприбуткувати відповідно до чинного законодавства.

 

Овруцький міський голова                                                           Іван КОРУД

 



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=