Проект рішення “Про надання дозволу Овруцькій дитячо-юнацькій спортивній школі на списання нежитлової будівлі котельні у м. Овруч по вул. Богдана Хмельницького, 38-а”

    У К Р А Ї Н А

      Овруцька міська рада

      Р І Ш Е Н Н Я

Двадцять дев’ята сесія                                                   VІІI скликання

від  23 вересня  2022  року   №

Про надання дозволу Овруцькій
дитячо-юнацькій спортивній школі
на списання нежитлової будівлі котельні

у м. Овруч по вул. Богдана Хмельницького, 38-а

Розглянувши лист директора Овруцької дитячо-юнацької спортивної школи від 08.09.2022 року №59 щодо списання нежитлової будівлі котельні, розташованої за адресою: вул. Богдана Хмельницького, 38-а, м. Овруч, Житомирська область, що перебуває на балансі та в оперативному управлінні Овруцької дитячо-юнацької спортивної школи, керуючись статтями 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної депутатської комісії міської ради з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку від __.09.2022 р., міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл Овруцькій дитячо-юнацькій спортивній школі на здійснення заходів зі списання нежитлової будівлі котельні, розташованої за адресою: вул. Богдана Хмельницького, 38-а, м. Овруч, Житомирська область (інвентарний номер 1013202196).
  2. Директору Овруцької дитячо-юнацької спортивної школи відповідно до діючого законодавства підготувати акт списання майна, вказаного у п. 1 даного рішення,  та подати на затвердження сесії міської ради.

 

Овруцький міський голова                                                           Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=