Проект рішення виконкому міської ради “Про хід виконання заходів з поліпшення санітарного стану та благоустрою території м. Овруч, затверджених рішенням виконкому міської ради від 19.12.2016 року №192.”

ПРОЕКТ

 У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від 25.01.2017 року              №

Про хід виконання заходів з поліпшення
санітарного стану та благоустрою території м. Овруч,
затверджених рішенням виконкому міської ради

від 19.12.2016 року №192.

На виконання Правил благоустрою міста Овруч та рішення виконавчого комітету Овруцької міської ради від 19.12.2016 року № 192 «Про хід виконання заходів з поліпшення санітарного стану та благоустрою міста Овруч» в місті проводились і проводяться роботи по санітарній очистці та благоустрою території. Основною метою вказаних заходів є приведення в належний санітарний стан  інфраструктури міста, в тому числі: узбіч доріг, вулиць, прибудинкових територій, територій підприємств, організацій і установ, парків, скверів, площ.

Роботи з розчищення вулиць, площ та тротуарів міста від снігу проводяться регулярно, починаючи 4:00 години ранку, та продовжуються в залежності від кількості опадів (снігового покриву) до прочищення всіх вулиць міста та прибудинкових територій житлового фонду.

Схеми маршруту руху для кожної снігоприбиральної техніки переглянуті та відкориговані на основі діючих, розроблених у 2016 році.

Створено резерв посипочного матеріалу, тримається на контролі наявність пісково-соляної суміші по вулицях міста в місцях з підвищеною небезпекою, при необхідності додатково підвозиться.

Проводиться роз’яснювально-попереджувальна робота з мешканцями приватного житлового фонду щодо заборони утворення несанкціонованих сміттєзвалищ, необхідності укладання договорів на вивезення ТПВ з обслуговуючим підприємством КП «Овруч», юридичними та фізичними особами-підприємцями. На сьогодні укладено 180 договорів  з фізичними особами-підприємцями та 1054 договори з мешканцями міста – власниками домогосподарств.

У супровід до сміттєвозів закріплено двірників для прибирання контейнерного майданчика після завантаження сміття.

Закріплено додаткові території по прибиранню вулиць міста за двірниками КП «Гарне місто».

З метою поліпшення санітарного стану території м. Овруч, керуючись ст.. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Інформацію першого заступника міського голови Дяченка А.М. про хід виконання заходів з благоустрою та поліпшення санітарного стану в м. Овруч прийняти до відома.
  1. Зняти з контролю рішенням виконкому міської ради від 19.12.2016 року №192 «Про хід виконання заходів з поліпшення санітарного стану та благоустрою міста Овруч».
  1. Затвердити схеми – маршрути очистки доріг і тротуарів в м.Овруч для кожної одиниці прибиральної техніки (Додаток №1).
  1. Директору КП «Овруч» Овруцької міської ради Дубу А.І.:

4.1. Тримати в постійній готовності та своєчасно проводити ремонт снігоочисної техніки, здійснювати прочистку, підсипку доріг та тротуарів згідно затверджених схем-маршрутів до 08.00 год ранку.

4.2. Своєчасно забезпечувати підвіз посипочного матеріалу двірникам для доріг з місцями підвищеної небезпеки.

4.3. Визначити відповідальних осіб, які відповідатимуть за укладання договорів, як з фізичними, так і юридичними особами та своєчасну сплату.

4.4. Ознайомити населення через ЗМІ з графіком збирання твердих побутових відходів на території садибної забудови міста.

  1. Директору КП «Гарне місто» Грищенку П.А.:

5.1. Продовжути роботу по відлову безпритульних собак з метою їх стерилізації ветеринарними лікарнями міста відповідно до Програми щодо заходів, спрямованих на зменшення захворювання домашніх тварин на сказ у м. Овруч на 2016-2018 роки .

5.2. Укласти договори на стерилізацію безпритульних собак з ветеринарними лікарнями міста.

5.3. Вжити заходів щодо своєчасного прибирання від снігу житлового фонду міста, посипання піскосумішшю прибудинкових проїздів.

  1. Про хід виконання даного рішення виконавцям інформувати виконком до 15.02.2017 року.
  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Дяченка А.М..

 

Міський голова                                                                                   І.Я. Коруд



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=