16 червня у Районному будинку культури, відбувся урочистий захід, з нагоди Дня медичного працівника

16 червня 2017 року у Районному будинку культури, з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника, відбувся урочистий захід. Працівників медицини району привітали керівники органів державної влади та місцевого самоврядування усіх рівнів: голова районної ради Китиця В.В., голова райдержадміністрації Дивинський Ю.С., міський голова Коруд І.Я., помічники народного депутата Арешонкова В.Ю. Гриневич В.С. та Шахрай О.В., а також депутати обласної ради. Пролунали багато щирих привітань на адресу міських та районних медиків. До вітальних слів та концертної програми додалась низка нагород, зокрема, Овруцький міський голова нагородив Грамотами міської ради двадцять трьох працівників Овруцької ЦРЛ, Центру Первинної медико-санітарної допомоги та членів районної медичної комісії Овруцького військового комісаріату. Овруцька міська рада ніколи не залишається осторонь проблем медичної галузі. У минулому та поточному році з міського бюджету було виділено 351.000 гривень на проведення ремонту хірургічного відділення Овруцької ЦРЛ та амбулаторії загальної практики сімейної медицини № 3 по вул. Білоруській. Звертаючись до людей в білих халатах, міський голова Коруд І.Я. зазначив, що завдяки зусиллям усіх працівників, території закладів медицини є одними з найкращих по благоустрою та санітарній очистці.

Віримо, що лікарська честь і громадянська відповідальність, працьовитість і самовідданість будуть завжди слугувати людині та дарувати надію і віру.

Ще раз зі святом Вас, шановні медичні працівники! Бажаємо Вам міцного здоров’я, успіхів, наснаги, достатку та доброго настрою! Щастя Вам і добра! І нехай клятва Гіппократа ніколи не буде обтяжливим обов’язком, а лише почесною місією!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=