Рішення №141 виконкому міської ради “Про проведення поточного ремонту каналу для відведення ливневих та паводкових вод по вул. О.Ольжича, вул. Зеленій та вул. Ю.Тютюнника у м. Овруч.”

УКРАЇНА

Овруцька міська рада Житомирської області

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від   17.08.2017 року       №  141

Про проведення поточного ремонту каналу
для відведення ливневих та паводкових вод
по вул. О.Ольжича, вул. Зеленій

та вул. Ю.Тютюнника у м. Овруч.

Розглянувши заяви та численні скарги мешканців вулиць Зеленої, О.Ольжича та вул. Ю.Тютюнника щодо підтоплення власних садиб, з метою запобігання підтопленню осель громадян по вищевказаних вулицях, керуючись ст. 30 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

В И Р І Ш И В :

  1. З метою безперешкодного проходження ливневих і паводкових вод та запобігання підтопленню власних садиб гр. Лук’яненко М.Б. (вул. Зелена,1), гр. Андросовичу С.І. (вул. Зелена,5), гр. Стельниковичу М.Ф. (вул. О.Ольжича,10), гр. Нідецькому Ф.В. (вул. О.Ольжича,8-а), гр. Коржу А.М. (вул. О.Ольжича,6-а кв.2), гр. Кобилинському В.О. (вул. О.Ольжича,6-а кв.1), гр. Цилько К.М. (вул. О.Ольжича,4-а), гр. Рушелюку В.П. (вул. Ю.Тютюнника,13), гр. Ростову Ю.А. (вул. Ю.Тютюнника,15), гр. Хомутовському П.І. (вул. Ю.Тютюнника,17), гр. Виговському П.М. (вул. Ю.Тютюнника,19), гр.гр. Сторожуку М.Є., Сторожуку О.Є. (вул. Ю.Тютюнника,21-а) забезпечити перенесення огорожі (парканів) на власних земельних ділянках для проведення поточного ремонту та відновлення роботи каналу для відведення ливневих та паводкових вод.
  1. У разі невиконання громадянами п.1 даного рішення виконкому міської ради звернутися до суду із позовом про вилучення частин земельних ділянок для суспільних потреб з метою відновлення роботи каналу.
  1. Вищевказаним громадянам заборонити скиди нечистот по даному каналу з метою недопущення розповсюдження інфекційних хвороб.
  1. Доручити КП «Водоканал» Овруцької міської ради (Копишинська С.Г.) провести роботи з поточного ремонту та відновлення роботи каналу для відведення ливневих та паводкових вод по вул. Зеленій, вул. О.Ольжича та вул. Ю.Тютюнника в м.Овруч.

Міський голова                                                                                    І.Я. Коруд



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=