Рішення №142 виконкому міської ради “Про реконструкцію каналу та гідроспоруд на ньому для відведення ливневих та паводкових вод по вул. Генерала Кульчицького та вул. Т. Бульби-Боровця в м.Овруч”

УКРАЇНА

Овруцька міська рада Житомирської області

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від   17.08.2017 року       № 142

Про реконструкцію каналу та гідроспоруд
на ньому для відведення ливневих та паводкових вод
по вул. Генерала Кульчицького

та вул. Т. Бульби-Боровця в м.Овруч

В зв’язку з численними скаргами громадян, які мешкають по вул. Генерала Кульчицького, вул. Т.Бульби-Боровця щодо підтоплення власних садиб, з метою запобігання підтопленню осель громадян на вищевказаних вулицях, враховуючи погодження громадян, які мешкають на вулиці Генерала Кульчицького та вул. Т. Бульби-Боровця на реконструкцію системи водовідведення на власних земельних ділянках, керуючись ст. 30 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

В И Р І Ш И В :

  1. Для запобігання підтоплення власних житлових будинків мешканцям вулиці Генерала Кульчицького та вулиці Т. Бульби-Боровця забезпечити перенесення огорожі (парканів) на власних земельних ділянках з метою реконструкції каналу та гідроспоруд на ньому для відведення ливневих та паводкових вод.
  1. Виконкому Овруцької міської ради замовити проектно-кошторисну документацію на реконструкцію каналу та гідроспоруд на ньому для відведення ливневих та паводкових вод по вул. Генерала Кульчицького та вул. Т.Бульби-Боровця в м.Овруч.

Міський голова                                                                            І.Я. Коруд



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=