Рішення №173 виконкому міської ради “Про затвердження протоколу засідання комісії по проведенню конкурсу на право оренди комунального майна та надання дозволу КП «Комунальний ринок» на укладання договору оренди”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я 

від   14.09.2017 року         № 173

Про затвердження протоколу засідання комісії
по проведенню конкурсу на право оренди
комунального майна та надання дозволу
КП «Комунальний ринок»

на укладання договору оренди

Розглянувши протокол засідання комісії по проведенню конкурсу на право оренди комунального майна від 04.09.2017 року, керуючись Положенням про порядок проведення конкурсу на право оренди комунального майна, ст. 29 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

В И Р І Ш И В :

  1. Затвердити протокол засідання комісії КП «Комунальний ринок» Овруцької міської ради про проведення конкурсу на право оренди комунального майна від 04.09.2017 року – об’єкту комунальної власності територіальної громади м. Овруч, нежитлової кімнати № 111 в готельному комплексі «Овруч» загальною площею 12,7 м2 , що знаходиться по вул. Т.Шевченка,33-а, яка знаходиться на балансі КП «Комунальний ринок» (додається).
  2. Комунальному підприємству «Комунальний ринок» Овруцької міської ради (директорСалючок Р.В.) укласти договір оренди комунального майна – об’єкту комунальної власності територіальної громади  м. Овруч, нежитлової кімнати № 111 в готельному комплексі «Овруч» загальною площею 12,7 м2 , що знаходиться по вул. Т.Шевченка,33-а, яка знаходиться на балансі КП «Комунальний ринок», ринкова вартість якого згідно експертного висновку ПП «Земля Поліського краю» станом на 08.08.2017 року становить 35212 (тридцять п’ять тисяч двісті дванадцять) грн. для використання під офіс на умовах запропонованої орендарем орендної плати за перший місяць оренди в розмірі 600 (шістсот) грн. 00 коп. (47,24 грн. за 1 кв.м.) строком на 2 роки 11 місяців з єдиним учасником – ТОВ «Кадастровий центр +».
  3. Зобов’язати КП «Комунальний ринок» (директор Салючок Р.В.) вести контроль за своєчасним перерахуванням орендної плати орендарем та забезпечити контроль за виконанням умов договору.

Міський голова                                                                                    І.Я. Коруд

Секретар  міської ради                                                         М.В.  Чичирко

Керуюча справами                                                               М.І. Савченко

Начальник юридичного відділу                                                 О.В. Муліванцев



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=