Рішення №42 виконкому міської ради “Про видалення зелених насаджень”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  21.12.2017 року            № 42

Про видалення зелених насаджень

Відповідно до статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 28 Закону України «Про благоустрій населених пунктів» і Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2006 року № 1045, згідно актів обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню від 29.11.2017 року № 5 та від 13.12.2017 року № 6 погоджених Державною екологічною інспекцією в Житомирській області, виконавчий комітет

В И Р І Ш И В:

  1. Надати дозвіл КП «Овруч» на зрізання аварійних, фаутних та сухостійних дерев, які ростуть на території м. Овруч по вул. Набережна згідно акту обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню від 29.11.2017 року № 5 погодженого Державною екологічною інспекцією в Житомирській області.
  2. Надати дозвіл КП «Овруч» на зрізання аварійних, фаутних та сухостійних дерев, які ростуть на території м. Овруч по пров. Стадіонний, вул. Т.Шевченка, вул. Гетьмана Виговського, пров. Коцюбинського, вул. Б.Хмельницького, вул. Героїв Майдану, вул. Василівська, на території Шоломківського старостинського округу (с.Шоломки) по вул. Центральна, вул. Інтернаціональна, на території Невгодівського старостинського округу (с. Невгоди) по вул. Садова та на території Раківщинського старостинського округу (с. Раківщина) по вул. 1 Травня згідно акту обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню від 13.12.2017 року № 6 погодженого Державною екологічною інспекцією в Житомирській області.
  3. Надати дозвіл ДНЗ №6 на зрізання аварійних, фаутних та сухостійних дерев, які ростуть на території ДНЗ №6 в м. Овруч по вул. Героїв-пожежників згідно акту обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню від 13.12.2017 року № 6 погодженого Державною екологічною інспекцією в Житомирській області.
  4. Виконкому міської ради в термін до 29.12.2017 року видати ордера на видалення зелених насаджень за адресами згідно акту обстеження зелених насаджень.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань благоустрою та житлово-комунального господарства.

Міський голова                                                                                 І.Я. Коруд



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=