Рішення №107 виконкому міської ради “Про розгляд звернення начальника залізничної станції Овруч”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  15.03.2018 року         № 107

Про розгляд звернення начальника

залізничної станції Овруч

Розглянувши звернення начальника залізничної станції Овруч Коневської Н.Г. про порушення громадського порядку в приміщенні нічного клубу «BLACK COLUMN» та на прилеглій території, порушення правил благоустрою, враховуючи: пропозиції членів виконавчого комітету Салючка Р.В. та Доброноженка В.В.; наближеність вказаного закладу дозвілля до зони підвищеної небезпеки (залізничних колій), що загрожує безперебійної роботи залізничної станції, життю та здоров’ю громадян, керуючись ст.ст. 30, 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Інформацію начальника залізничної станції Овруч Коневської Н.Г. про порушення громадського порядку в приміщенні нічного клубу «BLACK COLUMN» та на прилеглій території та порушення правил благоустрою прийняти до відома.
  2. Скасувати рішення виконкому міської ради від 05.12.2017 року № 28 «Про встановлення розпорядку роботи нічного клубу «BLACK COLUMN» в орендованому приміщенні по вул. Героїв Майдану, 68А».
  3. Рекомендувати ФО-П Шевчуку І.В., власнику нічного клубу «BLACK COLUMN»:
    • Звернутись до виконкому міської ради для погодження нового графіку роботи закладу дозвілля до 2300.
    • Заключити договір на охорону громадського порядку з Управлінням поліції охорони в Житомирській області та обладнати приміщені нічного клубу «BLACK COLUMN» «тривожну кнопку».

Міський голова                                                                                  І.Я.Коруд



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=