Рішення №374 від 16 березня 2018 року “Про надання дозволу на розробку проекту детального плану території та надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Р І Ш Е Н Н Я

Дев’ята  сесія                                                                                VІІ  скликання

Від  16  березня 2018 року     № 374

Про надання дозволу на розробку
проекту детального плану території
та надання дозволу на розробку проекту

землеустрою щодо відведення земельної ділянки

Розглянувши клопотання гр. Вознюка І. В. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та детального плану території керуючись ст. 20, 79-1, 118, 121 Земельного кодексу України п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 16, 19, ч. 3 ст. 21, 24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», рекомендації засідання постійних депутатських комісій міської ради, міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл виконавчому комітету Овруцької міської ради виступити замовником розроблення детального плану з метою визначення містобудівних умов та обмежень для обслуговування житлового будинку та господарських споруд, що розташовані в с. Заріччя по вул. Центральній.
  2. Визначити розробника детального плану території у вказаних межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації в якому виконавчий комітет Овруцької міської ради – «Замовник», підрядна організація – «Розробник», Вознюк Ігор Володимирович – «Платник».
  3. Фінансування робіт з розроблення детального плану території проводиться за рахунок власних коштів гр. Вознюка І. В.
  4. Надати гр. Вознюку Ігорю Володимировичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка розташована в с. Заріччя по вул. Центральній орієнтовною площею 0,25 га., з метою обслуговування житлового будинку та господарських споруд.
  5. Виконавчому комітету Овруцької міської ради забезпечити оприлюднення даного рішення у двотижневий строк в засобах масової інформації.

Міський голова                                                                                  І.Я. Коруд

Дєдух І.М.___________ Рибинська Н.М.____________ Чичирко М.В.___________

Першко О.М._______________Жук С.П._______________



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=